Uncategorized

Minihijskraan verhuur

17 maart 2020
mini hijskraan

Soms zie ik mensen tobben terwijl het zo eenvoudig kan. Ik zie mensen verhuizen, hun inboedel via een smalle trap naar een bovenwoning krijgen. Daarvoor zag ik ze met pakken laminaat hetzelfde doen. En de hele tijd denk ik dan; laat de inspanning toch aan de techniek over. Zet een minihijskraan tegen de gevel, alles zo uit de aanhangwagen buitenaf naar boven, en via het raam naar binnen. Zonder schade en moeite alle spullen in de woning.

Enkele mogelijkheden

 

Moderne minihijskranen die ze verhuren zijn elektrisch. Hierdoor zijn ze naast milieuvriendelijk binnen te gebruiken. Veel minihijskranen zijn eenvoudig zelf te bedienen ook al zijn er verhuurbedrijven die er een machinist bij kunnen leveren. Vooral bij een minihijskraan op rupsbanden is dat wenselijk omdat daarvoor een hijsbewijs nodig is. Maar bij andere minihijskranen; uitstempelen en met de radiografische afstandsbediening met een duidelijk display breng je lasten van honderden kilo’s zwaar vele meters van de grond af tot de hoogte waar je het wil hebben.

Nog meer voordelen

 

Naast makkelijk te bedienen en dat het heel wat sjouwen scheelt heeft minihijskraan verhuur nog meer voordelen. Zo heb je geen onderhoud en hoef je het niet op te slaan. Het is snel op locatie met alle handigheidjes om te hijsen. Bijvoorbeeld een vacuümheffer is een handig iets. Hiermee pak je makkelijk iets op om het op hoogte te brengen. Nog een voordeel is het elektrische; het geeft weinig herrie, naar degene die boven staat om de last aan of af te pikken kun je makkelijk roepen en is gebarentaal niet nodig.

Maatwerk en universeel tegelijk

Minihijskraan verhuur heeft verschillende modellen. Met als voorbeeld; tot hoe hoog moet de last komen. Maar allemaal komen ze overeen; vlot brengen ze de last naar boven zonder moeite. Handmatig lasten naar boven sjouwen is niet meer nodig; een minihijskraan doet het werk. En na de klus gaat het retour naar de verhuurder.

You Might Also Like