Huis

Wat zijn de mogelijkheden om Diamond Painting op te hangen?

19 maart 2020

Je hebt er misschien al eens van gehoord, Diamond Painting. Dit is een hobby die momenteel erg populair is. Je bevestigt duizenden steentjes op een canvasdoek en uiteindelijk ontstaat er een prachtige afbeelding. Je hebt bijna je Diamond Painting af, maar waar en hoe ga je dit meesterwerk ophangen?

Kies het juiste canvasdoek

Het kiezen van een goed canvasdoek is ook erg belangrijk, hier wordt immers je kunstwerk op gemaakt. Om een canvasdoek mooi glad te krijgen kun je er een stapel boeken op leggen of het een nacht onder een matras leggen. Dit moet natuurlijk wel een bed zijn met een platte bodem. Wanneer het doek mooi glad is kun je aan de slag.

Welke Diamond Painting moet ik kiezen?

Nu komt het moment om een ontwerp te kiezen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een ontwerp van gemaakt. De keuze is reuze en we snappen dat je daar even de tijd voor wilt nemen. Zie hier onze collectie Diamond Painting.

Hoe hang ik mijn Diamond Painting op?

Gefeliciteerd je kunstwerk is af, maar hoe nu verder? Voor het beste resultaat raden we je aan om een mooie lijst om je canvasdoek te doen. Doe dit wel voorzichtig we willen natuurlijk niet dat er iets stuk gaat. Een houten lijst vinden veel mensen erg mooi, maar iedereen heeft een persoonlijke voorkeur. Mocht je een beetje handig zijn dan kun je zelf ook een lijst maken. Als dit klaar is kun je ook nog overwegen om glas te gebruiken dit geeft een hele mooie uitstraling aan je Diamond Painting.
Waar hang ik mijn Diamond Painting op?
Kies een plek waar je Diamond Painting echt opvalt, het moet een echte eyecatcher worden. Je hebt er uren in gestoken en het resultaat moet daarom ook goed zichtbaar zijn. Je kunt eventueel ook nog een licht spot op de Diamond Painting richten.

Tot slot

Geniet vooral van het eindresultaat, mocht je nog vragen hebben of ben je op zoek naar een nieuwe Diamond Painting dan kun je bij https://hobbypainter.nl/ terecht voor alle vragen en benodigdheden.

You Might Also Like