Keuken

Tips bij het uitzoeken van een mooie keuken

16 augustus 2016

Een droomkeuken hoeft geen droom te blijven. Het kan dan wel zo zijn dat je een beperkt budget hebt maar dat hoeft niet te betekenen dat je die nieuwe keuken niet kan laten ontwerpen zoals jij dat wilt. Daarom een paar tips om zo dicht mogelijk bij jouw droom keuken te komen.

  1. Maak een lijst van de zaken die jij belangrijk vind in de keuken. Als je graag en veel kookt dan kan je bijvoorbeeld denken aan een groot fornuis met daarnaast een extra combi-oven. Dat lijkt overbodig maar je zal merken dat je die vaak zal gaan gebruiken.
  1. De prijs van een keuken zit hem in details. De topmerken zijn ook vaak top duur, terwijl goedkopere merken, of merkloze keukens bij de lokale aanbieder vaak net zo goed kunnen zijn. Het geld dat je hier bespaart kan je gebruiken voor de inbouw apparatuur.
  1. Een werkblad van natuursteen is vanzelfsprekend veel duurder dan een degelijk exemplaar van bijvoorbeeld gehard glas of Corian. Ook hier bespaar je flink op.
  1. Laat je niet gek maken door de verkoper. Meteen beslissen is nooit goed. Neem het advies mee naar huis en denk er rustig over na. Als de verkoper zegt dat je dan de korting misloopt ben je bij het verkeerde bedrijf. Ga naar een keukenzaak die met jou meedenkt en je tijd geeft.
  1. Gratis bestaat niet en kortingen zijn lokkertjes, trap er niet in. De echte keukenspeciaalzaak is transparant in de prijsstelling en hoeft niet met bizarre kortingen te strooien om jou over de streep te trekken. Tip: Ga eens langs bij Kuivenhoven Keukens, deze specialisten helpen je graag bij het vinden van een Oud-Hollandse of Nostalgische keuken. Als jou meteen een korting wordt aangeboden weet je dat je bij het verkeerde keuken bedrijf zit, de prijs is veel te hoog, ook na de korting.

You Might Also Like