Inrichting

Style je huis met foto’s of schilderijen

15 december 2016

Ben jij net in je nieuwe woning getrokken? Grote kans dan dat er nog het één en ander aangekleed moet worden. Veel mensen kopen bijvoorbeeld leuke accessoires voor op tafel of in de vensterbank, maar het komt geregeld voor dat zij vergeten om hun muren van leuke aankleding te voorzien. Wanneer jij je muren voorziet van foto’s of schilderijen, kun je een stuk meer gezelligheid in huis halen.

Persoonlijke sfeer

Wanneer je een persoonlijke draai wilt geven aan je woning, doe je er goed aan om enkele foto’s te plaatsen. Mooie en dierbare foto’s kun je tegenwoordig op canvas af laten drukken, waardoor het een fraaie aankleding is voor de muur. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om op tafeltjes of in de vensterbank enkele kleine foto’s te plaatsen waar je goeie herinneringen aan hebt. Op deze manier ga jij je vast en zeker beter thuis voelen in je woning.

Fotowand maken

Sommige mensen vinden het niet voldoende om een paar foto’s in hun woning te plaatsen en kiezen er daarom voor om meerdere foto’s op de muur te hangen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door foto’s van je familie, vrienden en kennissen waarmee je mooie momenten hebt beleefd aan de wand te hangen. Om het geheel mooi vorm te geven, kun je ervoor kiezen om de foto’s in een bepaald patroon te hangen. Heb je niet veel foto’s, maar wil je er toch wat op je muur hangen? Bevestig ze dan bijvoorbeeld op een plankje en hang deze op aan je muur.

Meer kleur in huis

Ben jij van mening dat je huis wel wat meer kleur kan gebruiken? Overweeg dan eens om schilderijen aan de muur op te hangen. Schildrijen zijn vaak kleurrijk en kunnen je woning dan ook van wat meer kleur voorzien. Veel mensen zijn van mening dat schilderijen duur zijn, maar tegenwoordig zijn er genoeg mooie schilderijen verkrijgbaar voor weinig geld.

You Might Also Like