Sfeer

Stappenplan voor het organiseren van een geslaagd feest

30 juni 2021
Organiseren geslaagd feest

Een leuk feestje organiseren? Ook jij kan dat! Maar er komt heel wat kijken bij het organiseren van een feest. Daarom delen wij ons stappenplan om een een superleuk feestje, zonder stress, te organiseren. Ga jij voor het organiseren van een Oktoberfest, foute party of gewoon een gezellig bbq? Gebruik onze tips voor een geslaagd feestje!

Plannen kost tijd

Het plannen van een feestje kost tijd en begin dan dus ook op tijd met het organiseren van jouw feestje. Ten eerste moet je natuurlijk een datum prikken wat voor zoveel mogelijk mensen goed uitkomt. Je wilt namelijk het liefst dat iedereen erbij is!

Waar ga je het feestje houden?

Als je een feestje gaat organiseren, dan heb je een locatie nodig. Doe je het gewoon lekker bij jou thuis of liever op een andere locatie? Denk na over de verschillende plekken waar je het feestje kunt houden en ga eventueel ook alvast bij deze plekken langs. Is de datum vrij op de datum dat jij jouw feestje wilt geven en hoeveel kost de locatie? Dit zijn allemaal dingetjes die je van tevoren kunt uitzoeken. Heb je een grote woonkamer of tuin? Dan is het lekker voordelig om thuis het feest te organiseren. Zo hou je meer budget over voor feestartikelen en catering!

Uitnodigingen

Als je weet wanneer en waar het feestje is, dan kun je uitnodigingen versturen. Je kunt dat gewoon simpel via de telefoon doen, of je kunt ook echte kaartjes laten maken of persoonlijk langsgaan. 

De inhoud van het feest

Hoe gaat het feest eruit zien? Wat ga je doen op het feestje? Moeten er bepaalde activiteiten worden georganiseerd? Of moet er een dj komen? Het entertainment op een feestje is erg belangrijk dus het is goed om dit in je planning mee te nemen. Kies je voor een bepaald themafeest, zoals het Oktoberfest of liever een foute party? Bij deze feestwinkel vind je voor elk thema de nodige versiering en feestkleding!

Smikkelen maar

Een feestje op een lege maag is natuurlijk niets. Een hapje en drankje worden wel verwacht op het feestje. Ga je alles zelf inkopen maken of huur je een cateringbureau in die dit voor jou doet? Plannen, plannen, plannen maar en dan staan straks de heerlijkste dingen bij jou op tafel!

You Might Also Like