Vloeren

Prachtige visgraatvloeren van Nederlandse bodem

30 mei 2017

Bent u op zoek naar een fraaie, nieuwe vloer voor de ruimtes van uw woning? Een vloer waarmee u meer sfeer aan uw ruimte toe kunt voegen? Wellicht is een visgraatvloer van Nederlandse bodem dan iets voor u! Met een visgraatvloer heeft een u echte eyecatcher voor uw ruimtes, die de aandacht van een saaie muur af kan houden. Daarbij zorgt het hout van dit type vloer voor een moderne, warme uitstraling van uw ruimtes. Op internet vindt u verschillende aanbieders van deze vloeren, waarbij u de keuze heeft uit verschillende kleuren hout. Zo vindt u altijd een visgraat vloer die qua kleur en stijl aansluit bij het huidige interieur van uw woning.

Verschillende kleuren visgraat vloeren

Visgraatvloeren worden in tal van verschillende kleuren aangeboden. Het model van een visgraatvloer is hetzelfde, waarbij twee kleine stukjes hout steeds haaks op elkaar worden geplaatst. Dit model is met vrijwel iedere interieurstijl te combineren, of u nu een modern, klassiek of industrieel interieur in huis heeft. Het verschil wordt gemaakt door de kleur van het hout.

Kleuren waaruit u zou kunnen kiezen is een eikenhouten vloeren, een lichteiken visgraatvloer, een grijseikenhouten vloer, enzovoorts. Door de diversiteit aan kleuren zult u altijd een model vinden die goed te combineren is met de rest van uw interieur.

Voordelen van een visgraatvloer in huis

Het voordeel van een visgraatvloer is niet alleen dat de visgraatvloer voor een warmere uitstraling van uw ruimtes zorgt. Ook is de vloer vaak van een bepaalde coating voorzien, die een snelle beschadiging van de vloer voorkomt. Zo zult u jaren plezier beleven aan een visgraatvloer van Nederlandse bodem! Een van de aanbieders van Nederlandse visgraat vloeren is Floer, verkrijgbaar bij houthandel Gadero. Dit merk staat bekend om z’n degelijke kwaliteit, z’n goede service en z’n buitengewoon mooie houten vloeren.

You Might Also Like