Vloeren

Waarom kiezen voor een PVC klikvloer

27 oktober 2020

Dankzij het unieke kliksysteem van de vloeistofdichte PVC Klikvloer kunt u eenvoudig in eigen beheer een vloer plaatsen en verplaatsen. Zo ontstaat er een flexibel inzetbare basis voor nagenoeg elk type bedrijf en iedere ondervloer. Met behulp van een decoupeerzaag of cirkelzaag is de klikvloer gemakkelijk door uzelf aan te brengen en pas te maken! Het oppervlak is direct toegankelijk en resistent tegen een verscheidenheid aan chemicaliën. Tevens bestand tegen extreem zware belasting. In deze blog gaan de vloerspecialisten van www.vloerwereld.nl verder in op dit onderwerp. 

 

Top 12 eigenschappen van PVC

 

 1. Brandklasse: B1 (brandvertragend)
 2. Hoge slijtvastheid
 3. Gemakkelijk te reinigen
 4. Bestand tegen zware belasting
 5. Chemisch bestendig
 6. Geschikt voor vloerverwarming
 7. Warmte- en geluidsisolerend
 8. Milieuvriendelijk
 9. Anti-slip, hoge Rutchwaarde
 10. Snel en gemakkelijk zelf te plaatsen
 11. Eenvoudig verhuisbaar
 12. Antislip

 

Hoe kwalitatief is PVC?

Hebben PVC vloeren nadelen? Ja, maar gelukkig zijn het maar een paar. Een PVC vloer is juist een vloer met ongekend veel voordelen. Bij vloerwereld.nl vertellen we u graag meer over PVC vloeren en de nadelen en voordelen.

 

Nadelen PVC vloeren

 • Gevoelig voor krassen: Het nadeel van PVC vloeren is dat deze gevoelig zijn voor krassen. Maar wanneer u met zorg omgaat met uw vloer, kunt u jaren genieten van uw PVC vloer.
 • Moeilijk zelf te leggen: Een PVC vloer leggen is niet eenvoudig. Wij adviseren u om hiervoor de professionele legservice in te schakelen. De ondervloer moet namelijk helemaal vlak gemaakt worden. Iedere oneffenheid ziet u terug in uw PVC vloer.
 • Loodhoudende stoffen: Sommige PVC vloeren worden gemaakt met loodhoudende stoffen. Bij vloerwereld.nl vindt u alleen PVC vloeren van natuurlijke grondstoffen. Milieuvriendelijk dus!

 

Voordelen PVC vloeren

 • Oersterk en duurzaam, want PVC vloeren gaan jaren mee
 • Vochtbestendig, dus ook de perfecte vloer voor uw keuken of badkamer
 • Hygiënisch
 • Dempt het geluid
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Geschikt voor vloerverwarming

 

PVC als tegeldrager

Vloeistofdichte PVC tegeldragers worden ingezet als tegeldrager op dakterrassen en platte daken. Ze dienen ook als een afstandhouder tegen beschadiging van bitumineuze daken, zorgen voor correcte afwatering en vangen oneffenheden op. Deze vloeistofdichte PVC tegeldragers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en schimmels. De tegeldragers zijn net als de overige producten vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled PVC. Het voordeel hiervan is onder andere dat er geen korrels afbrokkelen zoals bij geperste korrel tegeldragers wel het geval is.

 

You Might Also Like