Vloeren

Tips voor het kopen van een geschikte vloer

3 april 2017
PVC vloer

Wanneer je op het punt staat om een vloer te kopen, heb je behoorlijk wat keuze. Dit maakt het wellicht lastig om een keuze te maken en daarom helpen we jou graag op weg met het kiezen voor een geschikte vloer. Lees snel verder en leer meer over de verschillen tussen een laminaat en PVC vloer.

Waar moet je op letten?

De meeste mensen die op zoek zijn naar een nieuwe vloer richten zich op kwaliteit, een goede prijs en stijl. Uiteraard wil je dat een vloer er goed uit ziet, maar wil je hier ook niet de hoofdprijs voor betalen. Zo zijn er vloeren die jaren lang mee gaan en van enorme goede kwaliteit zijn, maar die er minder mooi uit zien. Wanneer je een laag budget hebt en toch graag een vloer wilt die er goed uit ziet, kun je het beste voor een laminaat vloer kiezen. Deze zijn over het algemeen eenvoudig zelf te installeren en daarnaast gaan ze jaren mee.

Welke vloeren zijn er?

Zoals we al eerder aangaven kun je kiezen uit verschillende vloeren. In dit geval kun je denken aan een laminaat vloer, een pvc vloer of bijvoorbeeld een gietvloer. Laminaat en PVC vloeren zijn eenvoudig zelf aan te leggen en kunnen daarnaast een lange tijd mee gaan. Deze vloeren zijn te verkrijgen als een quick step versie. Met een quick step laminaat of pvc vloer quick step kun je eenvoudig zelf de vloer installeren door de instructies op te volgen. Bij een gietvloer is dat niet het geval. Deze zal je door een professional moeten laten aanleggen, als je wilt dat het er mooi uit komt te zien. Daarnaast zijn deze vloeren over het algemeen ook een stuk duurder.

You Might Also Like