Inrichting

Vouwgordijnen maken jouw huis knus en gezellig

3 april 2017
Vouwgordijnen

De vouwgordijnen helpen niet alleen om de felle zonnestralen uit het huis te houden. Deze gordijnen hebben ook nog eens een gezellige uitstraling. In dit artikel vertellen we jou meer over de voordelen van vouwgordijnen en wat de voordelen van vouwgordijnen zijn. Lees snel verder en wij brengen jou op de hoogte van alles wat je moeten weten, voordat je vouwgordijnen in huis haalt.

Wat zijn vouwgordijnen?

Vouwgordijnen zijn wellicht niet de meest voorkomende gordijnen bij mensen in huis. Toch komen we ze steeds vaker tegen en dat zal natuurlijk niet zonder reden zijn. Vouwgordijnen zijn net als veel andere gordijnen aan de bovenkant van het kozijn vast gemonteerd. Wanneer je de gordijnen sluit, wat je met een stokje aan de zijkant kunt doen, heb je een volledig ‘laken’ voor het raam hangen. De gordijnen sluiten door zichzelf op te vouwen, vandaar dat ze vouwgordijnen worden genoemd.

Het leuke aan vouwgordijnen is dat deze in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar zijn, afhankelijk van jouw smaak. Daarnaast zijn vouwgordijnen over het algemeen makkelijk schoon te houden. Vouwgordijnen zijn makkelijk te bedienen en je kunt er jaren plezier van hebben.

De kosten van vouwgordijnen

In vergelijking met andere gordijnen zijn vouwgordijnen goed te betalen. De gemiddelde prijs voor een vierkante meter vouwgordijnen ligt rond de 50 euro, maar uiteraard kun je ze veel duurder krijgen. In principe zijn vouwgordijnen eenvoudig zelf te installeren dus daar hoef je verder geen geld aan uit te geven. Wanneer je liever hebt dat iemand anders de gordijnen voor je plaatst, dan kan dat ook.

You Might Also Like