Vloeren

Gietvloeren in het algemeen

12 augustus 2016

Gietvloeren zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten. De laatste jaren zijn ze enorm populair geworden in Nederland en andere Westerse landen. Dit komt omdat een gietvloer een aantal voordelen met zich mee brengt die andere vloeren niet hebben. In dit artikel gaan we het hebben over gietvloeren in het algemeen, waarom mensen massaal voor gietvloeren kiezen en waar je op moet letten op het moment dat je van plan bent om een gietvloer te kopen.

Gietvloeren worden steeds populairder

Zoals we al eerder lieten doorschemeren in deze blog worden gietvloeren steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die het nut van een gietvloer in zien en dat is natuurlijk niet zonder reden. Een gietvloer heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoon te houden is. In eerste instantie zal je denken dat dit niet zo belangrijk is, maar als je een gietvloer hebt kom je pas achter wat van voordelen dat met zich mee brengt. Bij een pakketvloer zal je zo snel mogelijk een doek over smerigheid moeten halen, maar dat is dus bij een gietvloer niet het geval.

Stijlvolle gietvloeren

Daarnaast wordt de gietvloer als een stijlvolle vloer gezien. De bovenlaag van gietvloer is glad en dat ziet er mooi uit. Ook kun je gietvloeren in verschillende kleuren krijgen. Dit maakt het extra leuk om variatie aan te brengen huis. Zo kun je de kinderkamers in fellere kleuren doen en de woonkamer in lichtere kleuren. Het is lastig om iets over de gietvloer prijs te zeggen, omdat elke gietvloer legger andere prijzen hanteert en iedere situatie verschilt.

You Might Also Like