Uncategorized

Meubels voor je huisdier

10 februari 2016

Zoals wij mensen het leuk vinden om zo nu en dan eens iets nieuws te kopen of te krijgen, vinden huisdieren het vaak ook erg leuk om eens iets nieuws te krijgen. Zo zijn er talloze leuke meubels voor huisdieren te vinden! We zullen er in dit artikel een paar toelichten.

Krabpalen

Een meubel waar zowel je huisdier als jij mee vooruit gaat: een krabpaal. Heb je zo’n last van katten die overal tegenaan krabben, katten die alles wat op hun pad komt kapot moeten maken? Dan is het zeker tijd voor een krabpaal. Een kat kan hier heerlijk zijn agressie op kwijt en van tijd tot tijd krabben – iets wat nodig is om de nagels van de kat niet te lang te laten worden.

Hangmat

Het klinkt raar, maar ook voor huisdieren zijn er hangmatten op de markt verschenen. Je hangt ze eenvoudig onder een stoel of onder een tafel. Je ziet ze dan nauwelijks, maar de kat kan er heerlijk gebruik van maken. Het is altijd afwachten of de eigenwijze dieren er wel zin in hebben om verplicht in een hangmat te liggen, maar vaak vinden ze het heerlijk als ze er eenmaal aan gewend zijn.

Fauteuils

Jaja, ook voor katten en honden zijn er heuse fauteuils verkrijgbaar. Ze zijn erg sterk en zo bestand tegen de niet altijd even subtiele bewegingen en acties van de viervoeters. Een stuk leuker dan een kattenmand en ze hoeven echt niet duur te zijn!

Kortom: er zijn tal van leuke meubels verkrijgbaar voor je huisdieren. Neem gerust eens een kijkje bij de lokale dierenwinkel om te kijken of ze daar iets leuks hebben. Vaak is er meer verkrijgbaar dan je in eerste instantie misschien zelf zou denken! Uiteraard kun je ook lekker tweedehands winkels afstruinen of op internet naar leuke ideeën zoeken.

You Might Also Like