Sfeer, Styling

Muurstickers; go or no go?

10 februari 2016

“Carpe diem”, “Enjoy every moment of your life”, “All you need is love”. Zomaar een greep uit de talloze muurstickers die verkrijgbaar zijn. Maar zijn ze wel zo leuk, die muurstickers? We bespreken kort of je nog met muurstickers kunt beginnen, of dat een sticker met “Muurstickers zijn zóóó 2013” beter op zijn plaats zou zijn.

Wat zijn muurstickers?

Muurstickers zijn stickers voor op de muur. In de praktijk gaat het vaak om stickers met een zin. Niet zomaar een zin, maar een zogenaamd filosofische zin die over het algemeen oproept om vooral lief te hebben, veel nieuwe ervaringen op te doen en toch echt te genieten van het leven. Op zich zijn dat natuurlijk zinnen waar mensen veel aan kunnen hebben. Het leven is kort en daarom is het des te belangrijker om vooral van het leven te genieten. Maar heb je daar echt een zin voor nodig?

Zoek iets origineels

Als je echt graag een muursticker wil, probeer dan eens iets origineels te zoeken. Zoek een zin die echt bij je past en probeer te achterhalen of daar een muursticker van verkrijgbaar is. Dat is een stuk leuker dan bladeren door de cliché zinnen en vervolgens een van de velen zijn met een dergelijke slogan op z’n muur.

Doe vooral wat je zelf leuk vindt

Maar zoals eigenlijk bij elk interieuradvies: doe lekker wat je zelf leuk vindt. Zijn muurstickers uit de mode? Nou en, als jij ze mooi vindt dan kun je ze toch gewoon op de muur plakken? Laat je niet zozeer leiden door wat anderen vinden en vooral wat je zelf zou moeten vinden. Geniet van het leven zoals jij ervan wil genieten. Het leven is te kort om je veel aan te trekken van de oordelen van anderen. Misschien moeten ze daar eens een muursticker van maken.

Bronhttps://www.topmuurstickers.nl

You Might Also Like