Inrichting, Styling

De 10 leukste woonideeën van 2015

10 februari 2016

2015 ligt helaas alweer achter ons, maar toch zijn er ideeën die we over hebben gehouden aan het afgelopen jaar. Wat waren nu de tien leukste woonideeën van 2015? We noemen ze kort even op!

1. Oude, bekende kunst aan de muur

Een prachtig schilderij van Rembrandt of Picasso? Staat prachtig bij jou aan de muur! Misschien iets te duur, maar daarom zijn er vaak goedkope oplossingen voor te vinden. Geef u woning een aangename sfeer met 247 kunst de plek voor uw schilderijen.

2. Collage aan de muur

Iets anders voor aan de muur: een collage met persoonlijke foto’s. Voor een extra vibe zorg je voor zwart-wit foto’s met enkele kleurenfoto’s met de hoogtepunten van je leven.

3. Natuurlijke vormen

Abstract lijkt weer iets meer onbemind te raken; natuurlijke vormen zijn hot.

4. Industrieel

Alles netjes weggewerkt en mooi afgerond? Dacht het niet. Industrieel, niet-af is cool en geeft een frisse look.

5. Vintage

Eigenlijk het vervolg op 4. hierboven; oude meubels en objecten raken weer helemaal in de mode. En terecht; de vaak handgemaakte meubels zien er doorgaans schitterend uit.

6. Ambacht

Dat ambachtelijke komt ook terug in nieuwe voorwerpen en meubels die handgemaakt zijn. Onderschatte kunst is het, handgemaakte voorwerpen.

7. Zelf gemaakt

Maak zelf eens een kastje of voorwerp en je zult zien hoe mooi het wordt.

8. Donkere tinten

Donkere tinten hoeven niet altijd somber en neergeslagen te zijn. Ze geven vaak een authentiek en majestueus karakter aan een ruimte. Probeer zelf eens een donkere tint van een aansprekende kleur!

9. Muurstickers

Stickers met een inspirerende zin lijken soms afgezaagd, maar kunnen voor veel mensen toch net een duwtje in de rug geven. Wist je dat je ook zelf zinnen kunt formuleren en daar stickers van kunt laten maken? Kijk eens op  Stickerparadijs.nl.

10. Bloemen en planten

Levende planten zijn altijd al een leuke toevoeging aan een ruimte geweest. Zo ook in 2015!

You Might Also Like