Uncategorized

Hoe plaats ik een Jacuzzi in mijn tuinhuis?

11 oktober 2019

U heeft al een hele tijd een jacuzzi in uw bezit maar wilt hem eigenlijk ergens binnen neer zetten. Zodat de jacuzzi beschermd is en u wanneer het slechter weer is ook droog kunt zitten. Heeft u er al wel eens over nagedacht om een jacuzzi in een tuinhuis van Woodpro te plaatsen? In de blog artikel gaan we het hebben over het makkelijk plaatsen van een jacuzzi in een tuinhuis. 

Verschillende opties

Een jacuzzi is natuurlijk in verschillende groottes en soorten en maten beschikbaar. Maar waar kunt u de jacuzzi nou het veiligst onder kwijt? Hier kunt u gaan denken aan een overkapping, tuinhuis of een veranda. De tuinhuizen en veranda’s worden tegenwoordig voor steeds meer verschillende doeleinden gebruikt. U kunt uw tuinhuis namelijk gaan gebruiken als opslagplaats voor bijvoorbeeld gereedschappen en andere materialen. Ook kunt u uw tuinhuis gaan gebruiken als ontspan plek voor in de zomer. Een plek waar u nog net in de schaduw kunt gaan zitten tegen de warme zomer zon. Een jacuzzi is vaak vierkant of een rechthoek. Een tuinhuis of veranda is ook vaak vierkant of rechthoekig. Wanneer een jacuzzi geplaatst moet worden in een tuinhuis moet er eerst goed nagedacht worden of het wel gaat passen. Denk hierbij aan de ramen en deuren, moet u eerst wachten met het plaatsen hiervan of past de jacuzzi er na plaatsing nog wel doorheen. Ook kiezen veel mensen ervoor om een raam te maken in het dak, dit om nog naar buiten te kunnen kijken om nog wel te kunnen genieten van bijvoorbeeld de mooie sterrenhemel s ’avonds.

3D-configurator

Zit u te twijfelen om een tuinhuis of veranda aan te schaffen maar vindt u de huidige maten nog niet geschikt voor in uw tuin? Probeer dan onze 3D-configurator uit en ontwerp uw eigen tuinhuis. Uw wordt door middel van verschillende stappen door de hele configurator geleid. Het begint bij het eerste ontwerp het sjabloon en bij de ramen en deuren. Uiteindelijk komt u bij het type behandeling en krijgt u uw ontwerp te zien.

Lijkt het u nou ook wat om een eigen tuinhuis of veranda te ontwerpen? Of zit u nog te twijfelen wat de mogelijkheden zijn voor uw jacuzzi? Kijk gerust even rond op onze site of neem telefonisch contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

You Might Also Like