Uncategorized

De mogelijkheden van een beige badkamer

15 april 2024

Beige badkamers zijn op het moment helemaal hot and happening. Met een beige badkamer kies je voor een warme en stijlvolle uitstraling. Dat maakt deze badkamer kleur dan ook zo populair. Wil je ook graag een badkamer in deze kleur, maar weet je niet goed waar te beginnen en wat de mogelijkheden zijn? Wij vertellen je precies welke mogelijkheden er zijn.

Kenmerken van een beige badkamer

Beige is een lichte natuurlijke kleur met een warme uitstraling. Wanneer je kiest voor een beige badkamer, weet je dan ook zeker dat je een badkamer creëert met een warme en ontspannen sfeer. De kleur beige is vrij neutraal, waardoor je de kleur ook met vele andere kleuren en materialen kunt combineren. Dit maakt de beige kleur dan ook erg veelzijdig.

Beige badkamertegels

De meest voorkomende manier om een beige badkamer te creëren is door te kiezen voor beige badkamertegels. Omdat het een neutrale kleur is, kun je ervoor kiezen om de volledige badkamer te bekleden met deze kleur tegels. De badkamer krijgt dan een hele rustige uitstraling. Of bekleed bijvoorbeeld de vloer met wat donkerdere tegels en kies voor de wanden voor beige tegels. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook hele mooie decortegels in deze kleur, die je bijvoorbeeld in de doucheruimte of nis kunt plaatsen. Hierdoor kun je de badkamer een net wat speelsere of luxere uitstraling geven. Je kunt beige badkamertegels dus op allerlei manieren toevoegen aan de badkamer.

Beige sanitair

Je zal het misschien niet verwachten, maar er is ook sanitair in de beige kleur verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn dan wel wat beperkter dan wanneer je voor bijvoorbeeld wit zou kiezen. Maar er zijn onder andere beige wastafels en waskommen. Zo kun je op een subtiele manier de kleur toevoegen of juist voor een ton-sur-ton badkamer gaan.

Meubels in beige

Wanneer je het beige het liefst in de hele badkamer zou willen doortrekken, zijn beige meubels ook een goede optie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de onderkast van het badmeubel of een kolomkast. Je kunt dus bijvoorbeeld kiezen voor een volledig beige badmeubel met een onderkast en waskom in deze kleur!

Beige badkameraccessoires

Een badkamer maak je natuurlijk helemaal af met accessoires. Dus ook beige badkamers kun je afmaken met (beige) accessoires. Er zijn allerlei accessoires in het beige verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een mooi zeeppompje, geurstokjes of een mooie vaas. Ook dit is een subtiele manier om beige toe te voegen aan de badkamer. Je kunt natuurlijk ook voor beige badkamertegels kiezen en dit aanvullen met beige accessoires. Zo laat je eenvoudig op verschillende plekken de beige kleur terugkomen.

Jouw beige badkamer samenstellen

Weet je zeker dat je graag een beige badkamer wil? Dan kun je beginnen met het samenstellen van een badkamer. Je kunt natuurlijk zelf al een ontwerp maken van je nieuwe badkamer, maar je kunt ook eenvoudig een bezoek brengen aan een badkamerwinkel. Zo vind je bijvoorbeeld bij de winkels van Sani4All verschillende beige badkamers. Je kunt op deze manier tijdens het samenstellen van je badkamer nog wat inspiratie opdoen.

You Might Also Like