Uncategorized

Muurdecoratie: 7x Urban Cotton Wandkleden

29 april 2020

Urban Cotton wandkleden zijn de interieurtrend van 2020. Deze stijlvolle wandkleden zijn eenvoudig op te hangen aan de muur. Ze geven in een keer enorm veel sfeer, door de kleuren, maar ook door de zachte stof die gebruikt is voor de wandkleden. In jouw zoektocht naar het juiste wandkleed hebben wij alvast een voorselectie gemaakt. Hieronder vind je namelijk de 7 populairste wandkleden van Urban Cotton. Bekijk de beschrijvingen of bekijk alle wandkleden via Homeblend.nl om het perfecte wandkleed voor jouw huis te vinden.

1. Wandkleed Urban Cotton Grunge Katoen 190×145 cm Wandtapijt

Het wandkleed Grunge 190×145 cm van Urban Cotton is een industrieel wandkleed. Dit wandkleed is gemaakt van katoen en past door het design naadloos in een industrieel interieur. De Urban Cotton Grunge is 145 cm breed en 190 cm hoog. Dit wandkleed is ophangbaar met het bijpassende ophangsysteem (à 80 euro) of met een ander ophangsysteem. Aan de achterkant van dit zwart, grijs en witte wandtapijt bevinden zich lussen om hem eenvoudig op te kunnen hangen. Al onze Urban Cotton wandkleden zijn door echte vakmensen ontworpen. Maak jouw interieur af met dit wandkleed.

2. Wandkleed Urban Cotton The Look Katoen 145×190 cm Wandtapijt

Het wandkleed The Look 145×190 cm van Urban Cotton is een industrieel wandkleed. Dit wandkleed is gemaakt van katoen en past door het design naadloos in een industrieel interieur. De Urban Cotton The Look is 190 cm breed en 145 cm hoog. Dit wandkleed is ophangbaar met het bijpassende ophangsysteem of met een ander ophangsysteem. Aan de achterkant van dit wandtapijt bevinden zich lussen om hem eenvoudig op te kunnen hangen. Al onze Urban Cotton wandkleden zijn door echte vakmensen ontworpen. Maak jouw interieur af met deze industriële woonaccessoire.

3. Wandkleed Urban Cotton Depot Katoen 145×190 cm Wandtapijt

Het wandkleed Depot 145×190 cm van Urban Cotton is een industrieel wandkleed. Dit wandkleed is gemaakt van katoen en past door het design naadloos in een industrieel interieur. De Urban Cotton Depot is 190 cm breed en 145 cm hoog. Dit wandkleed is ophangbaar met het bijpassende ophangsysteem of met een ander ophangsysteem. Aan de achterkant van dit wandtapijt bevinden zich lussen om hem eenvoudig op te kunnen hangen. Al onze Urban Cotton wandkleden zijn door echte vakmensen ontworpen. Maak jouw interieur af met dit industriële wandkleed.

4. Wandkleed Urban Cotton Drops Katoen 190×145 cm Wandtapijt

Het wandkleed Drops 190×145 cm van Urban Cotton is een industrieel wandkleed. Dit wandkleed is gemaakt van katoen en past door het design naadloos in een industrieel interieur. De Urban Cotton Drops is 145 cm breed en 190 cm hoog. Dit wandkleed is ophangbaar met het bijpassende ophangsysteem of met een ander ophangsysteem. Aan de achterkant van dit wandtapijt bevinden zich lussen om hem eenvoudig op te kunnen hangen. Al onze Urban Cotton wandkleden zijn door echte vakmensen ontworpen. Maak jouw interieur af met deze industriële wandkleed.

5. Wandkleed Urban Cotton Cala Katoen 190×145 cm Wandtapijt

Het wandkleed Cala 190×145 cm van Urban Cotton is een industrieel wandkleed. Dit wandkleed is gemaakt van katoen en past door het design naadloos in een industrieel interieur. De Urban Cotton Cala is 145 cm breed en 190 cm hoog. Dit wandkleed is ophangbaar met het bijpassende ophangsysteem of met een ander ophangsysteem. Aan de achterkant van dit wandtapijt bevinden zich lussen om hem eenvoudig op te kunnen hangen. Al onze Urban Cotton wandkleden zijn door echte vakmensen ontworpen. Maak jouw interieur af met deze industriële woonaccessoire.

6. Wandkleed Urban Cotton Spinning Doors Katoen 145×190 cm Wandtapijt

Het wandkleed Spinning Doors 145×190 cm van Urban Cotton is een industrieel wandkleed. Dit wandkleed is gemaakt van katoen en past door het design naadloos in een industrieel interieur. De Urban Cotton Spinning Doors is 190 cm breed en 145 cm hoog. Dit wandkleed is ophangbaar met het bijpassende ophangsysteem of met een ander ophangsysteem. Aan de achterkant van dit wandtapijt bevinden zich lussen om hem eenvoudig op te kunnen hangen. Al onze Urban Cotton wandkleden zijn door echte vakmensen ontworpen. Maak jouw interieur af met deze industriële woonaccessoire.

7. Wandkleed Urban Cotton Concrete Stairs Katoen 145×190 cm Wandtapijt

Het wandkleed Concrete Stairs 145×190 cm van Urban Cotton is een industrieel wandkleed. Dit wandkleed is gemaakt van katoen en past door het design naadloos in een industrieel interieur. De Urban Cotton Concrete Stairs is 190 cm breed en 145 cm hoog. Dit wandkleed is ophangbaar met het bijpassende ophangsysteem of met een ander ophangsysteem. Aan de achterkant van dit wandtapijt bevinden zich lussen om hem eenvoudig op te kunnen hangen. Al onze Urban Cotton wandkleden zijn door echte vakmensen ontworpen. Maak jouw interieur af met deze industriële woonaccessoire.

You Might Also Like