In de tuin, Keuken

Wat is zo speciaal aan een speciale buitenkeuken?

30 april 2020

Meer mensen besteden meer tijd in de tuin en vooral wanneer het weer een lekkere warme temperatuur of zonnetje geeft. Je hebt veel verschillende soorten buitenkeukens en er kan steeds meer worden voldaan aan al je wensen en behoeften. 

Wanneer je een tuin hebt die niet ‘standaard’ is of wanneer je speciale wensen hebt is de ‘special serie’ een goede optie. Deze serie is volledig samen met jou op maat ontworpen en voldoet aan alle wensen. 

Maar wanneer is nu een ‘special serie’ wat voor jou? 

  • Wanneer jij verschillende nieuwe producten in je keuken wilt .
  • Wanneer je al producten of accessoires in je bezig hebt die in je keuken wilt laten verwerken. 
  • Een andere vorm buitenkeuken wilt. 
  • Je eigen ideeën wilt vormgeven. 

 

Praktische informatie Special serie 

De special serie is een modulaire buitenkeuken die op verschillende manieren samen te stellen is. Naast de Wallo serie en Cabin serie is de Special serie gemaakt van beton en wordt afgewerkt om verkleuring en vet tegen te gaan. De buitenkeuken is in verschillende afmetingen mogelijk. Bij de andere twee series zijn de maten beperkter. Ook de special serie is verkrijgbaar in de kleuren Concrey of Carbon. 

De special serie kan je nog specialer maken door opbergkasten, houten deurtjes, kookplaat, bar en accessoires toe te voegen. De prijs van de ‘special serie’ is op aanvraag. 

 

Plaatsing buitenkeuken

Doordat de ontwerpen en design van de buitenkeuken praktisch gebouwd worden is deze eenvoudig zelf te plaatsen, maar mocht je dit toch lastig vinden is het altijd mogelijk om deze door ons te laten plaatsen. Zo weet je zeker dat je speciale buitenkeuken op de juiste ondergrond en waterpas geplaatst zal worden. Met het ontwerpen van de buitenkeuken wordt altijd rekening gehouden met de plaats waar de buitenkeuken zal komen te staan. 

You Might Also Like