In de tuin

Leuk servies voor in de tuin

19 juni 2018

De meeste mensen hebben hun tuin totaal anders ingericht dan de woning. Binnenshuis heb je bijvoorbeeld een interieur met een modern uiterlijk, terwijl je buitenshuis zoveel mogelijk het gevoel van de natuur wilt bewaren. Aangezien we ons servies meestal uitkiezen zodat het past bij het interieur, is het helemaal niet zo’n slecht idee om aparte glazen, kopjes en borden te hebben voor in de tuin. We geven je graag advies hoe je leuk servies voor in de tuin kunt vinden.

Natuurlijke stijl

Een goed idee voor het servies dat je in de tuin wilt gebruiken, is om deze in een natuurlijke stijl te kopen. Denk bijvoorbeeld aan bloemen en planten die als decoratie op het servies is geprint. Servies met plaatjes van dieren doen het ook altijd goed. Hiermee realiseer je dat je tijdens het gebruik het natuurgevoel behoudt dat bij het zitten in de tuin hoort.

Stevig servies

Het servies voor in de tuin mag best wat steviger zijn dan de glazen en borden die je binnenshuis gebruikt. De tuintafel is immers vaak ook een stuk minder stabiel dan de tafel die in de woonkamer staat. Bovendien rennen in de tuin vaak spelende kinderen rond. Je hebt dan ook een grotere kans dat het servies een keer op de grond valt. Misschien kan je zelfs voor plastic of papier servies kiezen.

Bescherming insecten

In de zomer brengen we in Nederland de meeste tijd in de tuin door. De warme zomerdagen betekenen echter ook dat we de tuin met allerlei insecten moeten delen. Dit kan af en toe best vervelend zijn. Als je op je tuinstoel een zoet drankje aan het drinken bent, dan is het vaak een kwestie van tijd voordat een wesp hier ook van wil genieten. Je kunt hier rekening mee houden door drinkbekers te kopen die je kunt afsluiten als bescherming tegen insecten.

You Might Also Like