In de tuin, Sfeer, Styling

De tuinposter, een stevige meerwaarde in je tuin!

4 november 2016

De koude mag dan het land binnen sluipen, dat is geen reden om je tuin aan zijn lot over te laten. Meer nog, het is misschien wel het ideale moment om met een tuinposter aan de slag te gaan. Een tuinposter kan ook in de winter een stevige meerwaarde geven aan je tuin!

De tuinposter fleurt je saaie schutting op

Een tuindoek is de ideale manier om wat kleur in je tuin te brengen. Met een ruime keuze uit ontelbare afbeeldingen vind je vast wel het doek dat helemaal bij je tuin of persoonlijkheid past. Van schattige taferelen tot mooie landschappen, online kan je heel wat mogelijkheden vinden. Zit de perfecte afbeelding voor op je tuinposter er niet tussen? Niet getreurd, je kan ook je eigen foto doorsturen die dan in een geweldige kwaliteit op je tuinposter wordt gedrukt.


Makkelijke tuindecoratie

Waar je bij bloemen en planten toch wat onderhoud voor de kiezen krijgt geschoven is dat bij een tuindoek helemaal niet het geval. Het monteren is een fluitje van een cent en daarna heb je er nog amper omkijken naar. Af en toe eens met een spons af vegen, veel meer moet er niet gebeuren. De tuinposter is waterdicht, zodat je deze in weer en wind buiten kan laten hangen. De mensen van 123tuinposter.nl testen deze tuindoeken al meer dan 9 jaar en staan dan ook garant voor de kwaliteit.


Een perfecte druk

Niet alleen is de kwaliteit van het tuindoek zelf uitstekend, ook de afbeeldingen sprankelen. Realistische kleuren die niet verkleuren en haarscherpe beelden sieren je tuinposter. Zo kan je optimaal genieten van je tuindoek: winter en zomer. Heel wat klanten hebben reeds een tuinposter en hun tevreden reacties kan je ook lezen op 123tuinposter.nl


9 mogelijke manieren om je tuinposter te bevestigen

Met een keuze uit maar liefst 9 bevestigingssystemen kan je in elke tuin met je tuindoek uit de voeten. Met ringen, met aluminium of zelfklevend? Je kiest gewoon de manier die je het mooiste vindt of het best in je tuin past. Monteren is kinderspel en binnen de 10 minuten geniet je van je tuinposter. Een ervaren klusser erbij halen is zelfs helemaal niet nodig.


Bestel je tuinposter op 123tuinposter.nl

Bekijk de mogelijkheden, doe inspiratie op en lees de reacties van andere klanten. Je zal versteld staan van de mogelijkheden van een tuindoek. Ook in jouw tuin past er ongetwijfeld een puik exemplaar. Plaats vandaag nog je bestelling en geniet nog deze winter van je tuinposter. Kleur in donkere dagen!

You Might Also Like