In de tuin

3 tips om in je tuin sfeer te creëren

8 oktober 2019

Je zit al een tijdje te denken over het veranderen van je tuin. De zomer komt eraan en je wilt dus dat voor die tijd je tuin helemaal naar jouw wensen voldoet. Je weet zelf niet zo goed wat je precies wilt en hoe je dat moet aanpakken. Welke tuinmeubels passen er bij jouw tuin en wat is lekker verkoelend voor in de zomer en tegelijkertijd verwarmend in de winter. Dat is je in dit artikel.

 

Tip 1: Een lekkere zithoek is een must!

Als je in de zomer met familie of vrienden nog tot in de late uurtjes wilt genieten van het lekkere weer dan is een lounge set de ideale optie om met ze allen te kunnen zitten. Je zou kunnen kiezen voor een rechthoekige zithoek in de hoek, twee loungebanken tegenover elkaar of je zou voor een ronde zithoek kunnen gaan. Bij een ronde zithoek is het een aanrader om een vuurkorf in het midden te plaatsen. Een vuurkorf brengt voor extra zweer en warmte voor als het in de avond wat afkoelt.

 

Tip 2: Jacuzzi

Niets is lekkerder dan in de zomer te kunnen afkoelen in je eigen tuin. Een opblaasbare jacuzzi is daar perfect voor. In de zomer kan je ervoor kiezen om de jacuzzi niet op te stoken en de jacuzzi te gebruiken om af te koelen. Ook is de jacuzzi geschikt voor in de winter. Je kan heerlijk ontspannen in de warme opblaasbare jacuzzi. Een jacuzzi vermindert ook stres, de bubbels in het water werken rustgevend.

 

Tip 3: Bloembakken

Om je tuin meer sfeer te geven zijn bloembakken een leuke optie. Bloembakken zijn er in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Voor in een moderne tuin kan je kiezen voor strakke bloembakken. Als je niet zo van een moderne tuin houdt dan kan je kiezen voor ander soort bloembakken. Er is dus voor iedereen genoeg keuze.

You Might Also Like