Uncategorized

Maak een yogastudio van uw tuinhuis

11 oktober 2019

U bent altijd al druk bezig geweest met yoga, en nu lijkt het u leuk om dit te gaan delen met anderen. Hoe kunt u nou het best een eigen plek creëren waar u yogales kunt geven aan uw doelgroep? Had u al gedacht aan een tuinhuis? Een tuinhuis kunt u omtoveren tot de perfecte studio waar genoeg ruimte is om eigen oefeningen te demonstreren en anderen te inspireren. Benieuwd? Lees dan snel verder in onze nieuwe blog over een yogastudio in uw tuinhuis.

Waar kunt u beginnen?

Tuinhuizen en blokhutten worden tegenwoordig voor veel verschillende doelen gebruikt. denk hier bijvoorbeeld aan het gebruik van een repetitiekamer voor een band. Of een plek voor uw kinderen waar zij hun eigen gang kunnen gaan en niemand ze kan storen. Maar hoe kunt u nou van uw tuinhuis een yogastudio maken? Hieronder bespreken we een aantal tips hoe u het makkelijkst een tuinhuis om kunt toveren tot yogastudio.

Om te beginnen moet uw tuinhuis beschikken over een vloer waar een yogamatje niet op weg kan glijden. Een andere optie is om antislip matjes onder de yogamatjes te bevestigen hierdoor kunnen de yogamatjes geen kant op. Een tweede aspect is dat er genoeg stroom aansluitingen moeten zijn om lichten aan te kunnen sluiten. Als laatste moet er goed gekeken worden naar verwarming en verkoelingsmogelijkheden. Dit om in de zomer en in de winter ook de yogastudio te kunnen blijven gebruiken. Wanneer u aan alle tips gedacht heeft kunt u gaan beginnen met het geven van lessen in uw tuinhuis.

Een andere optie

Hebt u nou ook een eigen idee om een tuinhuis niet als opslagplaats te gebruiken maar voor iets anders. Kijk dan op onze site of neem een kijkje bij onze 3D-configurator. Met onze 3D-configurator kunt u uw eigen tuinhuis of blokhut gaan ontwerpen. Door middel van stappen wordt u de hele configuratie bijgestaan waardoor u uiteindelijk bij een mooi ontwerp uitkomt. Kijk snel op onze site en bekijk alle mogelijkheden.

You Might Also Like