Verhuizen

Zo snel mogelijk van de verhuis-ellende af 

11 oktober 2019
Van Ravels Verhuizingen

Een nieuwe woning kopen of huren is vaak een grote stap in iemand zijn of haar leven. Het kan een hele nieuwe stap in je leven zijn, maar voordat het zover is en je eindelijk je intrek kan nemen in je nieuwe plekje, staat er nog een hele verhuizing voor de deur. Dit is in de meeste gevallen niet zomaar binnen een dag gebeurd en kan best veel stress met zich meebrengen. Toch hoeft het echt niet zo erg te zijn als dat je vooraf denkt, vooral niet als je van te voren een goede planning maakt. Lees in deze blog tips over hoe je zo snel mogelijk klaar bent met je verhuizing! 

Hoe ga je het aanpakken?

Het spreekwoord ‘een goede voorbereiding is het halve werk’, is er natuurlijk niet voor niets. Dit spreekwoord komt goed tot zijn recht in de situatie van een verhuizing. Je moet vooraf namelijk een duidelijke plan van aanpak hebben. Ga je een verhuisbedrijf inhuren, doe je het met behulp van je eigen netwerk of ga je het helemaal zelf doen? Wil je een verhuiswagen huren of doe je alles met je eigen auto en een aanhanger? Als je dit van tevoren voor jezelf goed op een rijtje hebt gezet en geregeld hebt, dan voorkom je de stress van last-minute iets moeten regelen. 

Logisch inpakken

Het inpakken van je spullen is in principe iets waar je ruim van tevoren mee kan beginnen. Bedenk even goed welke spullen je echt nog nodig hebt de komende dagen/weken en pak de spullen waar je best wel even zonder kan alvast in. Zo creëer je makkelijk meer overzicht! Als je gaat inpakken, pak je spullen dan per kamer in en schrijf dat op de doos. Zo kun je meteen de juiste dozen in de juiste kamers zetten en scheelt het je een hele hoop tijd met dingen uitzoeken. 

Heb je geen tijd of de juiste middelen om je verhuizing zelf te regelen? Denk dan eens aan Van Ravels Verhuizingen! Een betrouwbaar en voordelig verhuisbedrijf in Breda en omstreken.

You Might Also Like