Huis

Meer informatie over het lenen van geld.

19 mei 2017

U heeft geld nodig? U kunt dan overwegen om geld te lenen bij een kredietverstrekker. Maandelijks betaalt u dan een vast bedrag aan rente en aflossing. Hoeveel u terugbetaalt en hoelang hangt af van het geleende bedrag, de leenvorm en uw persoonlijke situatie.

Eerst wordt uw krediethistorie getoetst bij het BKR en er wordt gekeken naar uw inkomen. Dan pas kan de kredietverstrekker inschatten  of u in staat bet het kredietbedrag terug te betalen.

Nu zijn er natuurlijk meerdere leenvormen. De meest voorkomende zijn: het doorlopende krediet , de persoonlijke lening en de tweede hypotheek.

Veilig en verantwoord lenen

Lenen is een kwestie van vertrouwen. De partij die het geld beschikbaar stelt moet vertrouwen in u hebben. En u mag er op rekenen dat de uitlenende partij u goed en eerlijk voorlicht. Wij helpen u verder moet het zoeken van een goedkope lening.

U kunt u uw gegevens invullen en daarna zoeken wij voor u verschillende aanbieders met niet alleen de laagste rente, maar ook de laagste maandlasten.

Op deze website helpen we u om deze valkuilen te voorkomen en u kunt er op vertrouwen dat alle aanbieders door ons zijn getest, zodat u nooit vastzit aan een of andere overbodige koopsompolis.

Wij helpen u dus snel verder met de goedkoopste lening, onze aanbieders zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Om veilig en verantwoord te lenen adviseren wij u  om niet meer te lenen dan u zich kunt veroorloven. Want naast de kosten die een lening met zich meebrengt is het belangrijk dat u voldoende financiële ruimte overhoudt.

Gebruiksduur

Daarnaast moet u ook rekening houden met de gebruiksduur van een product, die u met de lening wilt aanschaffen. Zo betaalt u niet nog steeds aan de lening, terwijl u het product niet meer in gebruik heeft.

Uw situatie

Welke lening past het beste bij uw situatie? Daarom is het verstandig u eerst te verdiepen in de verschillende leenvormen. Past een doorlopend krediet het beste bij uw situatie? Of toch een persoonlijke lening, of een tweede hypotheek?

Nieuwe lening afsluiten of wilt u uw bestaande lening goedkoper maken? Wij kijken wat voor u de beste lening maatschappij is met de beste voorwaarden. Wij laten u natuurlijk niet aan uw lot over, maar helpen u graag verder. Bij ons kunt u een vrijblijvende lening offerte aanvragen. Vul deze in en laat u adviseren.

You Might Also Like