In en rondom huis

Tips bij je verhuizing

23 mei 2017

Als je gaat verhuizen is het handig om te weten wat je allemaal te wachten staat en wat je allemaal moet doen tijdens jouw verhuizing. In deze tekst kan je handige tips vinden die jouw verhuizing een stuk soepeler en makkelijker laten verlopen.

Tips:

  • Maak voor jezelf een Checklist. Door het maken van een checklist zorg je ervoor dat je alles van te voren in kaart brengt. Wat moet je meenemen, wat moet je doen, wat moet in welke doos ect.
  • Het is van belang om jouw nieuwe adres op tijd te wijzigen zodat post niet naar het oude adres wordt gestuurd.
  • De planning van een verhuizing is erg belangrijk.
  • ak elke kamer afzonderlijk in. Gebruik voor elke kamer aparte dozen. Dit komt van pas wanneer je weer gaat uitpakken. Zorg dat je veelgebruikte spullen snel kunt terugvinden door op de dozen te schrijven wat er in zit.
  • Weet wat wel en niet door de deur kan. Meet grote spullen zoals een bank op en bekijk of hij door de deur kan. Het is erg frustrerend als je achteraf hier nog achter moet komen.
  • Vul onvolledige dozen met vulmateriaal, zodat de inhoud van de doos niet kan verschuiven. Zorg ervoor dat je voldoende vulmateriaal hebt.
  • Misschien wel de belangrijkste tip die we je mee kunnen geven is om je tijd te nemen. Je kunt zelf verhuizen of de verhuizing uitbesteden. Het is verstandig om beide opties goed te vergelijken. In veel gevallen kan uitbesteden zelfs een betere optie zijn. Bij ons kun je meerdere verhuizers uit eigen regio vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel zult betalen voor jouw verhuizing, of je de verhuizing nu uitbesteedt of zelf verhuist.

Dit zijn de meest handige tips voor een verhuizing. Wat je ook kan doen wat erg handig is, dat is het inhuren van een verhuisbedrijf. Door het inhuren van een verhuisbedrijf besteed jij je hele verhuizing uit en dat zorgt voor een hele opluchting. Minder stress, meer vrije tijd en bovendien weet je dat je goed verzekerd bent als er iets stuk gaat.

Hopelijk ben je door het lezen van deze tekst voldoende geïnformeerd en weet je wat je moet en gaat doen tijdens je verhuizing.

You Might Also Like