Elektronica

Wat is de Philips Hue eigenlijk?

15 juni 2016

De Philips Hue heeft lampen gecreëerd waarmee je de lamp kan bedienen via je smartphone/ tablet. Bij de Philips Hue wordt technologie gecombineerd met licht, het is effectief en zeer eenvoudig te gebruiken.

Met Philips Hue kun je instellen wanneer het licht aan gaat en wanneer deze uit moet zijn. Zo kun je als je lekker op vakantie bent zorgen dat op bepaalde tijden toch het licht aan staat, maar kun je deze weer uitzetten als buiten de zon schijnt. Op deze manier kun je echt genieten van je vrije tijd en hoef je je geen zorgen te maken over of het wel allemaal goed gaat thuis. De Philips Hue, wel zo prettig dus!

Wat kan er nog meer met de Philips Hue?

Denk aan ‘wake-up light’. Hoe heerlijk is het om wakker te worden van een opgaande zon en geen wekker hoeven zetten. Dat kan met de Philips Hue je kan zelf met flitsen wakker worden. Je kan de Philips Hue makkelijk instellen draaisimpel weg de traditionele lampen eruit en vervang ze voor de Philips Hue. Het licht is een helderwit licht. Je stelt de lampen in op een vooraf ingestelde tijd zodat het licht aan is als je thuiskomt of je activeert bijvoorbeeld het licht in verschillende kamers op verschillende tijdstippen. Daarnaast kun je de lampen geleidelijk uit laten gaan zodat je je niet af hoeft te vragen of je de verlichting wel uitgedaan hebt wanneer je al in bed ligt. Je kan de Philips Hue bedienen met een wand schakelaar of met de Hue app.

Zijn er nog meer voordelen? Jazeker:

  • Bedienen via Siri
  • De Philips Hue gaat 25000 uur meer
  • 5 minuten installatie tijd
  • Verbinden met IOS en Android
  • Je kan persoonlijke foto’s gebruiken voor een kleurenschema gebruiken als kleurenpalet om de kleur van je lampen te bepalen. De gekozen sfeer kan opgeslagen worden en opgeroepen wanneer je maar wilt.
  • 16 miljoen kleuren van verschillende tinten wit tot blauw

You Might Also Like