Elektronica, Inrichting

Welk tv-meubel kies jij?

25 april 2019

In Nederland vind je waarschijnlijk geen enkele woonkamer zonder televisie. Ondanks dat we vandaag de dag ook heel wat uren op onze telefoon zitten, kijken we evengoed nog volop televisie. En daarom krijgt de televisie nog steeds een centrale plek in onze woonkamers. Daar mag een tv-meubel natuurlijk niet bij ontbreken. In deze blog laten we een aantal tv-meubelen zien die een verrijking voor jouw woonkamer zijn. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en laat je inspireren.

Laag tv-meubel

Met een laag tv-meubel kun je de woonkamer open en ruimtelijk houden. Het voordeel van zo’n laag meubel is dat er vrijwel geen stof of andere spullen onder de kast terecht kunnen komen. Daarnaast biedt een laag tv-meubel vaak evengoed voldoende opbergmogelijkheden. Natuurlijk hoef je niet perse je tv bovenop het meubel neer te zetten. Je kan je televisie ook boven de kast ophangen.

Hoog tv-meubel

Wanneer je een hoge bank hebt, dan is het vaak fijner om ook voor een hoog tv-meubel te kiezen. Het voordeel van een hoog meubel is dat je vaak ook net wat meer opbergruimte hebt. Ideaal voor wanneer je veel spullen hebt.

Open tv-meubel

Een open tv-meubel is ideaal wanneer je graag mooie spullen wil opbergen die tegelijkertijd ook gezien mogen worden. Het is beter om er geen boeken of dvd’s te plaatsen, omdat dit al snel rommelig kan overkomen. En dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Natuurlijk kun je ook voor een combinatie van open vakken en deurtjes kiezen.

Gesloten tv-meubel

We zijn steeds meer opzoek naar rust in ons leven. Dus we kunnen ons best voorstellen dat je soms gewoon even de televisie niet in het zicht wilt hebben. Je kunt dan het beste voor een gesloten tv-meubel kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een kast met schuifdeuren die je gemakkelijk op zij kunt schuiven, zodat je evengoed televisie kunt kijken wanneer je maar wilt.

Kortom, genoeg mogelijkheden

Er is veel mogelijk op het gebied van tv-meubelen. Van hoge tot lage modellen, van open tot gesloten. Welke dressoir of meubel je kiest voor je tv is natuurlijk helemaal afhankelijk van je wensen en de stijl van je interieur. Daarnaast speelt je budget natuurlijk ook een rol.

 

You Might Also Like