Elektronica

Het Jablotron Oasis alarmsysteem

20 december 2016

Ben je op zoek naar een alarmsysteem dat erg goed beschermt tegen alles wat er kan spelen binnen jouw woning of bedrijf? Het Jablotron Oasis alarmsysteem bestaat uit een aantal onderdelen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf of huis optimaal beschermd is tegen inbraak en andere vervelende gebeurtenissen. De onderdelen van het alarmsysteem hangen af van het pakket dat je kiest om te gebruiken. Zo zijn er alarmsystemen die alleen bepaalde onderdelen van het huis of de organisatie beveiligen. Deze kun je dan zelf instellen en bepalen wanneer deze specifiek beveiligd worden. Zo kan je prima de garage waar je niet zo vaak komt overdag laten bewaken en ’s avonds de benedenverdieping van je huis.

De combinatie met smartphonegebruik

Je kunt een Jablotron Oasis alarmsysteem goed gebruiken in combinatie met je smartphone. Je kunt namelijk dingen zo instellen dat je op je smartphone kan zien hoe het er voor staat met de beveiliging van je huis of je bedrijf. De beveiliging is zo gemaakt dat het erg gebruiksvriendelijk is. Het design van de apparaten die bij het alarmsysteem horen zijn erg tijdloos en hierdoor hoef je in principe nooit iets te vervangen aan de apparaten. Omdat je zelf bepaalt welk pakket je neemt, zit je niet vast aan dingen die je toch niet zal gaan gebruiken.

Hoe handig is een alarmsysteem?

Je kunt je afvragen of een alarmsysteem echt nodig is. Toch blijkt het zo te zijn dat het idee van een alarmsysteem al kan zorgen voor een afname van stress als het gaat om je persoonlijke spullen of de spullen van je organisatie. Het is prettig te weten dat er een alarm af gaat op het moment dat er iemand binnen komt die er niet hoort. Dit geeft rust voor jezelf, maar het geeft ook meer veiligheid voor bijvoorbeeld je werknemers. Omdat Jablotron Oasis kwaliteit waarborgt, wordt er ook alles aan gedaan om alles tot in de puntjes goed te beveiligen. Bij hele specifieke vragen staan zij al klaar om je te helpen. Zo kun je samen tot een juiste alarmoplossing komen voor jouw spullen en pand.

You Might Also Like