Kamers

De 5 voordelen van een Laptray

20 december 2016

Een laptray, ook wel een schootdienblad genoemd, dient als uitstekend hulpmiddel voor wanneer je bijvoorbeeld iets wilt eten of je laptop wilt gebruiken. Het is een soort dienblad met aan de onderkant een kussen gevuld met balletjes. De laptray lijkt een heel simpel concept, maar is erg multifunctioneel en neemt een heleboel voordelen met zich mee. In deze blog lees je de vijf belangrijkste voordelen.

 1. Een laptray staat stevig op je schoot
  Als je op de bank zit en even wat wilt eten of drinken is een laptray ideaal. Je hoeft niet per se aan tafel te schuiven en je kunt gewoon vanaf de bank wat gaan eten in de houding die jij prettig vindt. Aan de onderkant van het schootdienblad zit een kussen met balletjes: deze vormen zich naar je benen en voelen lekker zacht aan. Het kussen zorgt ervoor dat de laptray stevig op je schoot zit en je kan hierdoor je spullen op de tray zetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat er iets omvalt.
 2. Een laptray beschermt je benen tegen warmte van bijvoorbeeld een bord of laptop
  Een ander voordeel is dat de warmte van je bord of laptop door het gebruik van een laptray niet gelijk op je benen terecht komt. Laptops die warm worden beginnen na een tijdje af te koelen. Tijdens dit proces raakt je batterij sneller leeg en zuigt de laptop stof op. Doordat een laptray een glad en hard oppervlak heeft en stofvrij is, zal de laptop niet veel stof opzuigen. Het is dus ook nog eens goed voor je apparatuur!
 3. Zorgt voor een vlakke ondergrond
  Het schoondienblad is hard en vlak, waardoor je er van alles op kan zetten. Denk bijvoorbeeld ook aan drinkglazen. Het kussen zorgt dat ervoor dat alles ook daadwerkelijk stevig op zijn plek blijft staan.
 4. Makkelijk schoon te houden
  Daarnaast is de laptray eenvoudig schoon te houden. Je hoeft alleen maar met een vochtig doekje over het dienblad heen te gaan en je schootdienblad ziet er weer uit als nieuw. Aangezien het kussen aan de onderkant van de laptray zit en je deze op je schoot houdt wordt deze niet snel vies. Mocht het toch gebeuren, dan kun je deze vaak ook snel schoonkrijgen met een vochtig schoonmaakdoekje.
 5. Verkrijgbaar met vele leuke opdrukken
  Tot slot heb je ook nog de mogelijkheid om een laptray te kiezen die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Laptrays zijn bovendien te verkrijgen in talloze verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan mooie laptrays met unieke afbeeldingen van dieren of met andere leuke patronen.Wil jij ook graag zo’n ideale laptray? Bekijk dan eens het assortiment laptrays van Gifts & More. Deze internetwinkel voor leuke en originele woonaccessoires biedt je verschillende keuzemogelijkheden. Ook leuk om als cadeau weg te geven! Bekijk de opties op www.giftsmore.nl

You Might Also Like