Inrichting, Kamers

Fitnesskamer in huis inrichten

2 mei 2016
fitnesskamer in huis

Waarom zou je elke maand redelijk wat euro’s neertellen om richting de fitness te trekken? Je kan toch even goed in het comfort van je eigen huis een stevige fitnesskamer inrichten? In tegenstelling tot wat je misschien denkt is dat immers relatief gemakkelijk te doen en bovendien hoeft het helemaal niet duur te zijn! In no time kan je zelf een heuse fitnesskamer bij je thuis hebben staan.

De fitnesskamer

Een fitnesskamer gewoon in het gemak van je eigen huis inrichten heeft natuurlijk heel wat voordelen. Ten eerste kan je het gewoon helemaal naar je eigen hand zetten: zo doe je iedere work-out in een omgeving die gewoon lekker voor de volle 100% bij je past. Bovendien vermijd je zo de tijd die je verliest met het verplaatsen richting een fitness. En laten we eerlijk wezen: meer dan echt tijdsverlies is dat toch niet? Door zelf een fitnesskamer in te richten ben je gewoon altijd al op je bestemming!

Ten slotte valt natuurlijk ook een van de grootste voordelen van het hebben van een eigen fitnesskamer niet over het hoofd te zien: de motivatie. Met een kamer om het innerlijke beest in je los te laten binnen het comfort van je eigen huis is het al heel wat makkelijker jezelf ertoe te brengen je trainingen af te werken dan als je je moet aankleden, een hele verplaatsing moet maken en daar dan nog eens geld voor moet betalen ook!

Puzzelmatten

Maar hoe doe je dat nu, een fitnesskamer inrichten? In de eerste plaats heb je natuurlijk gewichten en eventueel andere apparatuur nodig. Maar daarnaast dient ook de vloerbedekking van een hoge kwaliteit te zijn: duurzaam en liefst ook zacht. Zo kan je al eens een gewicht laten vallen zonder echte desastreuze gevolgen. Puzzelmatten zijn dan ook de ideale keuze om de vloerbedekking van die fitnesskamer waar je altijd al van droomde te realiseren. Het duurzaam materiaal zal in de eerste plaats de omgeving beschermen tegen de impact van de gewichten en bovendien voelt het ook nog eens leuk om op te trainen aan. Bij www.bestfightshop.nl vind je een uitgebreide selectie aan puzzelmatten volledig aan te kopen naar eigen smaak. Zo zijn er niet alleen diverse kleuren beschikbaar maar ook puzzelmatten van verschillende diktes. Test even uit wat het beste aanvoelt en je ken er kopen van 1 cm, 2 cm of 4 cm dikte en dat zowel in rood, blauw, zwart of groen.

Multifunctioneel

De puzzelmatten in verschillende kleuren en diktes zijn overigens niet enkel maar een leuk idee om die fitnesskamer van je volledig in te richten: als je toevallig een vechtsport beoefent zijn deze matten ideaal om een echte dojo in je eigen huis te maken. Ook als bedekking voor een kinderkamer zijn de matten in kwestie een optie. Mocht je dan ook ooit die fitnesskamer beu zijn om god weet welke reden: de matten kan je altijd voor een ander doeleind hergebruiken.

You Might Also Like