Inrichting

Waarom zou je verhuisdozen vergelijken?

24 februari 2016

Als je gaat verhuizen, heb je al genoeg aan je hoofd: hypotheek regelen, huis zoeken, je oude huis verkopen… En dan breekt het moment aan dat je moet gaan inpakken – oja, nog even wat dozen regelen! Je kan gewoon de eerste de beste bouwmarkt binnenlopen en een stapel verhuisdozen kopen. Een verhuisdoos is een verhuisdoos, toch?
Maar nee, er zit flink wat verschil tussen de verhuisdozen van de verschillende bouwmarkten. Het is handig om voor de aanschaf nog even de voor- en nadelen van de dozen van verschillende winkels te vergelijken. Dan loop je niet voor niks naar de bouwmarkt.

 

Verhuisdozen van gamma

Online kan je het aanbod goed vergelijken, en je kan zelfs online je verhuisdozen bestellen!
De verhuisdozen van Gamma zijn verkrijgbaar in vijf verschillende formaten: niet alleen de standaard verhuisdoos, maar ook een extra hoge en extra lage Gamma verhuisdoos, een handige doos met schuine zijkant voor opslag op zolder, en een extra sterke Gamma verhuisdoos, speciaal voor de boekenwurm die veel zware spullen heeft.

 
Bij de Praxis zijn minder verschillende maten te verkrijgen, maar ze hebben wel een verhuisdoos die verdeeld is in vakjes – handig voor je wijnglazen! De Karwei heeft maar één maat, de standaard verhuisdoos van 70 liter. De kwaliteit van de Gamma verhuisdozen verschilt niet veel van die van andere aanbieders: stevig karton met een autolocksysteem en comfortabele handgrepen. De prijzen ontlopen elkaar niet veel: voor een tientje heb je bij iedere bouwmarkt al een stapel van vijf verhuisdozen. Nadeel van de Karwei is dat je de dozen niet los kan kopen; niet zo handig als je er precies 21 nodig hebt. De Gamma verhuisdozen en die van Praxis kan je wel los kopen.

 

Gamma verhuisdozen vergelijken

Ook het assortiment aan andere verhuisspullen is het uitgebreidst bij Gamma: noppenfolie, tape, verhuisdekens, inpakpapier… En uiteraard heeft Gamma ook steekwagens, trapjes en dergelijke. Ook Praxis biedt een breed assortiment aan folie, tape, papier, en, heel handig, tilbanden om de dozen goed te kunnen sjouwen. Karwei heeft wat minder keuze, maar noppenfolie en inpakpapier kun je daar ook vinden.

 

Vergelijk verhuisdozen voordat je ze ‘groot’ gaat inkopen

Al met al loont het dus zeker de moeite om van tevoren na te kijken waar je verhuisdozen gaat kopen. Je wil immers precies die dozen die aan jouw eisen voldoen en het beste passen bij de spullen die je moet inpakken. Het ene huis is het andere niet, dus waarom genoegen nemen met een standaard verhuisdoos?

Goedkope verhuisdozen kopen

 
Vergelijk verhuisdozen gamma en verhuisdozen bij de verhuisdozenspecialist

 

Product informatie

You Might Also Like