Buitenleven, In de tuin, In en rondom huis

Beer Pong voor gezellige avondjes thuis

16 december 2016

Een leuk spel dat je thuis gezellig in het weekend kan spelen is Beer Pong!

Altijd al Beer Pong gezellig thuis willen spelen? Je hebt de naam van het spel vast wel eens horen vallen of voorbij zien komen op social media of TV. Beer Pong wordt namelijk steeds populairder en het tilt de meest normale avondjes naar een ongekend gezellig niveau. De populariteit van de American Red Cups is over komen waaien naar Nederland, door de Amerikaanse studenten met de welbekende House Parties! In Amerika is Beer Pong nu al enige decennia een vast en super gezellig onderdeel geworden van weekenden onder de studenten.

In Nederland is men er ook niet vies van, het wordt in Nederland zelfs op bedrijfsuitjes gespeeld, door studenten en nog vaker gezellig op de simpele huisfeestjes. Niet alleen vanwege de gezelligheid, maar ook vanwege de minimale benodigdheden om Beer Pong te spelen,  dat maakt het spel nog meer voor de hand liggend om minimaal een poging te wagen.

Hoe wordt Beer Pong eigenlijk gespeeld?

Gelukkig is Beer pong uitermate simpel om te spelen.

Beer pong wordt gespeeld in 2 teams tegen over elkaar, met een langwerpige Beer Pong Tafel, waar Amerikaanse Red Cups in een Driehoeks formatie opgesteld staan. Deze Red Cups zijn gevuld met een drankje naar keuze. Wordt er door je tegenstander een ping pong balletje, raak in jouw Red Cup gegooid? Dan moet de desbetreffende cup door jou worden opgedronken en weggehaald worden uit de formatie en andersom moet jouw tegenstander het natuurlijk ook.  Je kan wel bedenken hoe de pret hier enorm kan oplopen naarmate het spel vordert.. Het raak gooien van het ping pong balletje in 1 van de Red Cups, lijkt namelijk makkelijker dan het is. De winnaars zijn van het team dat het meest raak heeft gegooid en die dus de meeste cups overhouden, die mogen zichzelf dan kronen tot ware Beer Pong kampioenen!  Zelfs als toeschouwer op een gezellig huisfeest, kan het hilarisch en super gezellig zijn om zo’n Beer Pong Game te aanschouwen.

Je hebt er niet veel voor nodig, de benodigde Red Cups en Beer Pong Tafel kan je snel en goedkoop kopen bij Red Celebration.

Even in het weekend een Beer Pong Toernooi organiseren met wat vrienden of collega’s wordt steeds normaler in Nederland. En waarom ook niet? Het is nu eenmaal een eenvoudige manier om de avond enorm veel leven in te blazen.

Online vindt je overigens de meest hilarische filmpjes met Beer Pong spellen, dan zie je al heel snel hoe gezellig een avondje thuis met Beer Pong op tafel kan worden. Probeer het snel zelf een keertje thuis!

You Might Also Like