Huis

Himalaya zoutsteen lampen

16 juni 2020

Een zoutlamp uit het Himalaya gebergte wordt steeds populairder. Dit kan ook haast niet anders; naast dat ze erg mooi zijn zorgen ze ook nog eens voor een positief effect op je gezondheid. Ben je op zoek naar zo’n mooie zoutlamp? Dan hebben wij deze voor je gevonden!

Lampen met Himalaya zoutsteen

Deze lampen bestaan uit zoutsteen van het Himalaya gebergte en bevatten een holte waar een lamp in past. Elke lamp is uniek in zijn vorm en kleur, en dat maakt dat ze zo mooi zijn. Er zijn witte, zachtroze, diep roze en oranjekleurige lampen te verkrijgen. Het verschil in kleur komt door sporen van magnesium, zink, ijzer en kalium, dat allemaal in het gebergte voorkomt. Het overgrote deel van de lamp bestaat echter uit natriumchloride, wat een positief effect op je gezondheid heeft. 

Himalaya Zout Lamp, Gloed, Gezondheid, Orange, Lamp

Positieve werking op de gezondheid

Niet alleen heeft deze lamp een positief effect op je gezondheid maar ook op de omgeving waarin hij staat. Dit komt omdat het zoutkristal het teveel aan positieve ionen in de lucht neutraliseert. Deze positieve ionen kunnen in de lucht ontstaan door rook en elektronische apparatuur. Daarnaast zorgt het ook voor een goede energetische balans, wat zorgt voor een positief effect op de omgeving. Maar naast deze positieve punten zorgt de lamp ook nog eens voor een warm en sfeervol licht, waardoor hij zeker ook geschikt is voor in de slaapkamer.  

Zout Lamp, Mineralen, Rock, Crystal, Lamp

Zoutlamp bestellen

Wil je een lamp met zout bestellen, dan kan dit heel makkelijk via de website. Er zijn verschillende lampen beschikbaar, niet alleen in verschillende kleuren maar ook in verschillende groottes en gewichten. Heb je de juiste lamp gevonden, dan kun je deze in je winkelwagen plaatsen en vervolgens het bestelproces doorlopen. Heb je nog vragen of een speciale wens met betrekking tot de lamp? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier op de website.  

You Might Also Like