Huis

Tochtstrips en schroeven bestellen

16 juni 2020

Ben je aan het klussen in huis, of ben je van plan dit te gaan doen? Wanneer je gaat klussen heb je hoogstwaarschijnlijk schroeven nodig. Uiteraard kunnen deze gewoon in de bouwmarkt gekocht worden, maar waarom niet online bestellen? Je hoeft er de deur niet voor uit, het kost je veel minder tijd en je kan ondertussen gewoon door met de werkzaamheden waar je al mee bezig was.

Schroeven in verschillende maten

Via deze website kun je heel makkelijk schroeven bestellen in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er onder andere afstandschroeven, boorschroeven, houtschroeven, kozijnschroeven, plaatschroeven, snelbouwschroeven, stelschroeven en anti-inbraakschroeven te verkrijgen. Deze zijn allemaal in verschillende maten verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook afdekkapjes te bestellen wanneer dit nodig is. 

Schroef, Draad, Technologie, Schroef De Moer, Metalen

Tochtstrips voor deuren en ramen  

Ga je met de deuren en ramen aan de gang? Dan doe je er goed aan de tochtstrips te vernieuwen of, wanneer je deze nog niet hebt, tochtstrips te plaatsen. Deze strips zorgen er namelijk voor dat het een stuk minder zal gaan tochten in huis. Zo heb je geen last meer van een koude lucht in huis mar daarnaast zorgt het ook voor minder energieverbruik. Een tochtstrip is er in aluminium en EPDM-uitvoering en kunnen via de website besteld worden in verschillende maten en kleuren. Deze strips kunnen niet alleen voor binnen gebruikt worden, maar ook voor alle buitendeuren.  

Potten, Planten, Cactus, Sappig, Plank, Venster, Tuin

Benodigdheden bestellen

Wanneer je van plan bent je benodigde producten te gaan bestellen kun je dit heel makkelijk in je winkelwagen plaatsen. Heb je alles kunnen vinden? Dan ga je verder met het bestelproces. Een bestelling die voor 16:30 is geplaatst, wordt de volgende dag al bij je geleverd. Kom je ergens niet uit, kun je het benodigde niet vinden of heb je nog andere vragen? Dan kun je via de online chat contact opnemen met één van de medewerkers. 

You Might Also Like