Huis

Een nieuw interieur dankzij een gietvloer en traprenovatie

5 augustus 2020

Is jouw woning toe aan een opknapbeurt en ben je op zoek naar de beste en meest voordelige optie waarmee je een prachtig resultaat krijgt? Wil jij eigenlijk maar één of twee dingen aanpassen of laten vervangen, omdat een complete renovatie te duur of te tijdrovend is? Lees dan snel dit artikel over gietvloeren en traprenovatie. 

Appartement, Accommodatie, Flat, Zolder, Woonplaats

Een gietvloer laten leggen

Een gietvloer is de ideale vloer voor veel woningen. Het is namelijk niet alleen mooi, maar ook nog eens makkelijk te onderhouden. Even stofzuigen en dweilen en de vloer is weer prachtig. Plakkerig sap gemorst door de kinderen of een zwaar object dat op je nieuwe vloer valt? Geen probleem, je vloer is in een handomdraai schoon en je zult geen vlekken overhouden aan het ongelukje. Wat betreft de schade na de val van het zware object, die zal er hoogstwaarschijnlijk niet zijn. Een gietvloer is namelijk slijtvast en erg stevig. 

 

Omdat je een gietvloer in verschillende kleuren en ook nog eens met speciale ‘effecten’ kunt laten leggen, is het de ideale manier om in één keer een nieuwe look aan je interieur te geven. Dus of je nu voor modern, industrieel of een compleet andere stijl gaat, je gietvloer zal het geheel compleet maken. Wil je niet te veel betalen? Vraag dan meerdere gietvloer offertes aan.

Woonkamer, Sofa, Bank, Interieur Design, Decoratie

Traprenovatie

Een nieuwe trap is natuurlijk erg duur, maar je trap renoveren valt mee qua kosten. Met speciale overzettreden maak je van die oude trap een prachtig nieuw exemplaar. Ook voor erg gladde trappen is dit een ideale oplossing, je kunt namelijk speciale anti-slip overzettreden laten plaatsen. Erg handig wanneer je jonge kinderen hebt of wat minder goed te been bent. De prijzen verschillen erg per trap en zijn natuurlijk afhankelijk van je wensen. Vraag meerdere offertes voor traprenovaties aan om te zien hoeveel jij zou moeten betalen voor een professioneel gerenoveerde trap.

 

You Might Also Like