Huis

Verschillende huizen te koop in Sint Niklaas

11 april 2017

Sint Niklaas is dé parel van België om te komen wonen. Verschillende mensen uit Nederland zijn al verhuisd om het mooie Sint Niklaas te bemachtigen. Hier kun je prachtige gebouwen vinden die je kunt bewonen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van huizen die te vinden zijn in Sint Niklaas, zodat u alvast warm kunt worden en uw koffers kunt pakken om te verhuizen!

Prachtige woning in Sint Niklaas met 3 slaapkamers

Heel ruime halfopen bebouwing op 353m² met veel mogelijkheden! Gelijkvloers: Ruime woonkamer en keuken in eiken hout, Deze prachtige woning ligt in het centrum van Sint-Niklaas, waar je kunt genieten van veel voordelen. De badkamer met douche en wc + aansluiting wasmachine, bijkeuken, veranda en gezellige ZW gerichte tuin met prachtig zicht op open velden. Ruime garage met grote oprit. 1 verdiep: 2 ruime slaapkamers (voorzien van nieuw laminaat), 2e verdiep grote zolderkamer (mogelijkheid tot 3e slaapkamer). Vernieuwde én geïsoleerde daken, vernieuwde én gekeurde elektriciteit (2015)! Ramen: dubbel glas in pvc, verwarming op aardgas (EPC: 571, certificaat voor de vernieuwing van het dak). Rustig gelegen, doch niet ver van het centrum, evenals dicht bij uitvalswegen naar E17 o.a. Klein beschrijf mogelijk!

Meer woningen bezoeken in Sint Niklaas? Bezoek eens een immokantoor

In Nederland spreken we over makelaars, maar in België spreken we over immokantoren. Daar kun je aan de slag gaan met een immokantoor waar je langs kan gaan om appartementen, huizen en villa’s te bezoeken. Hier heb je een ruime keuze aan appartementen, zodat je zeker iets kunt vinden waar je naar op zoek bent. Ben je dan van plan om te gaan verhuizen naar België, dan is dit je kans! Mis niks van alle aanbiedingen van de huizen, appartementen en villa’s en zoek naar het beste huis in het centrum of net buiten de stad. Bij een immokantoor in Sint Niklaas vind je altijd wat je zoekt! Ben je eerder op zoek naar een appartement in Gent, dan kun je ook een immokantoor in Gent bezoeken.

You Might Also Like