Sfeer

Wat is PVC?

17 april 2017

Pvc vloeren, ofwel pvc laminaat is sterk in opkomst. Dit type vloeren wordt ook wel vinyl laminaat of kunststof laminaat genoemd. Door recente innovaties zijn de vloeren nauwelijks meer van echt hout en steen te onderscheiden.

Voorheen werden deze vloeren vooral in winkels en bedrijven toegepast, maar met de opkomst van vloeren speciaal ontwikkeld voor woningen stijgt de vraag enorm. Ze worden gebruikt voor in het hele huis, bijvoorbeeld als badkamer vloer, keukenvloer of woonkamer vloer. Het voordeel is dat het heel gemakkelijk te leggen is. Alles wat u nodig heeft is een schaar of stanleymes, een potlood en een meetlat. Daarnaast hebben deze vloeren nog veel meer voordelen. Ze zijn vochtbestendig, geschikt als vloer voor vloerverwarming, geluiddempend, gemakkelijk in onderhoud, slijtvast, milieuvriendelijk en hygiënisch. Kortom, een complete vloer.

Waarom PVC?!

Pvc laminaat is de nieuwe trend in laminaat vloeren. Traditioneel laminaat was vroeger immens populair en nog steeds kiezen veel mensen voor dit type vloer. Laminaat is echter sterk aan terrein aan het verliezen. Dat heeft meerdere oorzaken, zoals het getik als iemand er met hakken overheen loopt en de problemen met vocht. Laminaat mag niet te nat worden tijdens het dweilen en daarmee is traditioneel laminaat in de badkamer onmogelijk. En dan valt achteraf het leggen vaak tegen voor de gemiddelde doe-het-zelver (voor PVC vloeren heb je geen zaag nodig, een schaar is voldoende). Bovendien wil men steeds vaker de combinatie van laminaat met vloerverwarming; iets waar laminaat niet geschikt voor is. Dat zijn precies de redenen waarom pvc laminaat zo sterk in opkomst is. Al deze problemen zijn met PVC vloeren verleden tijd.

Goedkoopvloertje.nl

Goedkoopvloertje.nl is een website waar verschillende vloerenbedrijven zijn vloeren verkopen tegen een goedkopere prijs. Dit is namelijk omdat het restpartijen zijn van andere klanten. Dit zijn hoogwaardige vloeren tegen een goede prijs!

You Might Also Like