Huis, Styling

De grootste styling flaters van 2017

21 september 2017

Het is 2017 en dat betekent dat we weer iets meer modebewust zijn geworden en onze woningen nog beter en strakker inrichten. Uiteraard kun je helemaal zelf je gang gaan en je woning inrichten zoals je dat zelf mooi vindt. Maar wat kun je nu wel en wat kun je nu beter vooral niet doen? We bespreken hier de grootste styling flaters van 2017. De grootste missers op het gebied van woning inrichtingen.

Stijlen die niet bij elkaar passen

De grootste flater is nog steeds wel het hebben van tal van meubels en dingetjes die totaal niet bij elkaar passen. Meubels en accessoires moeten zowel qua kleur als stijl bij elkaar passen. Een kamer wordt heel erg onrustig wanneer dit niet het geval is. Helaas ziet niet iedereen dit, waardoor het soms erg lastig kan zijn om na te gaan of de stijl van uw woning een beetje door de beugel kan. Uiteraard kunt u iemand langs laten komen waar u meer vertrouwen in hebt, bijvoorbeeld een vriend of vriendin, of u kunt een interieurontwerper langs laten komen om de woning onder handen te nemen.

Heel mooi maar onpraktisch

Ook dit jaar weer zien we veel elementen die heel mooi kunnen zijn, maar verder totaal niet praktisch zijn. We hebben het dan over stoelen die er mooi uit zien maar totaal niet lekker zitten, maar bijvoorbeeld ook over banken die net te laag zijn om er onder te kunnen stofzuigen. Soms kom je pas na de aanschaf achter de onpraktische kant van een meubel, wat erg jammer is. Probeer daarom goed na te denken over de aankoop en ga na of het object wel echt praktisch is, zowel in gebruik als in onderhoud.

You Might Also Like