Inrichting

Het voordeel van antislip strips

3 december 2020

Jij hebt net jouw strips gekocht, en natuurlijk wil jij weten hoe je die het best op moet plakken. Wij vertellen jou waar je nou op moet letten nadat jij onze antislip strips hebt gekocht!

 

Allereerst willen wij jou erop wijzen dat wij deze strip samen hebben ontwikkeld met de TU Delft, extra brede en dikke strip met een elegante uitstraling zorgt ervoor dat de strip jouw trap zo veilig mogelijk maakt. 

 

Welk voordeel haal jij uit jouw strips, het is makkelijk te monteren! Je hoeft hiervoor niet handig te zijn, op YouTube hebben wij een aantal montagefilmpjes geplaatst over hoe jij het best de strip kan monteren, een strip ronder kunt maken of het smaller snijden van een strip met de strokensnijder. Zorg altijd voor een schoon en ontvet oppervlak, wij raden geen zacht oppervlak aan want hierdoor kan de strip los komen te zitten.

Tip: Antislip trap strip zelfklevend tegen gladde traptreden!

 

Het mooie van deze strip is dat het in 8 kleuren verkrijgbaar is waardoor jij een mooi contrast kan geven aan de ruimte waarin de trap zich bevindt, de strips worden onder ISO 9001 kwaliteit geproduceerd hierdoor blijven de kleuren constant, wil jij de strips in dezelfde kleur als jouw trap hebben, dan laat je de verf mengen in de aangegeven RAL code.

 

De strips is tegen vocht bestendig, als jij een vervelend opstapje hebt in jouw kelder of een andere ruimte waar het meestal vochtig is. Dan kan jij er tenminste voor zorgen dat je niet uitglijd als jij bijvoorbeeld iets uit de vriezer pakt! 

 

Op de site hebben wij verschillende soorten gereedschap die jij kan gebruiken als jij één van onze strips koopt. Deze kun je los kopen of je kunt complete sets kopen wat het nog makkelijker maakt om jouw strips te monteren! 

 

Die strips die wij aanbieden kan natuurlijk online worden besteld, een flink voordeel als je bij ons online besteld is: geen verzend kosten, 2 jaar volledige garantie op slijtage en de hechting van de strips en het wordt binnen 1 á 2 dagen geleverd!


Leestip: Trapprofiel voorkomt slijtage en geeft goede antislip

Nou denk je waarschijnlijk, maar is deze strip die ik wil, wel geschikt voor mijn trap? Zeker! Wij bieden rollen aan van 5 en 15 meter, daarmee kan jij zelf de perfecte hoeveelheid samenstellen voor jouw trap!

 

Als laatste willen wij aan jullie meegeven is dat wij een blog op onze site hebben waar wij jou laten zien hoe veilig jij jouw trap kan laten maken voor bijvoorbeeld jouw kinderen!

You Might Also Like