In en rondom huis

Leuke kerstcadeautips voor je geliefde

3 december 2020

Ben jij op zoek naar een top kerstcadeau voor je geliefde? Dan zit je hier helemaal goed! Kerst is al een speciaal familiemoment en het perfecte moment om eens flink in de buidel te tasten. Bij het geven van een cadeau gaat het uiteraard om niet het aankoopbedrag. Toch is Kerst een uitgelezen moment om ook je geliefde zich extra speciaal te laten voelen. Misschien wel het leukste moment van het jaar, Kerst. Helemaal als je gezegend bent met een lieve partner. Kerst is een mooi moment om eens stil te staan bij het feit dat geluk niet altijd gewoon is. Koester je geliefde en verras hem of haar tijdens de feestdagen. Wij hebben een aantal stijlvolle & prachtige cadeautips waar jij je lief mee kunt verrassen!

Een overnachting in en luxe hotel

Een cadeau wat je niet alleen uitpakt en op het dressoir zet, maar één waar je echt van kunt genieten! Dat is een luxe overnachting in een hotel met bubbelbad natuurlijk. Neem zelf kaarsjes mee, een mooi setje en lekkere hapjes en drankjes. Ga zelf als eerst de kamer in en maak van de hele kamer een oase van rust. Neem voor jezelf een chique satijnen badjas mee en ontkurk de champy maar! Wedden dat je jouw geliefde supergelukkig maakt!

Een luxe badjas met jullie namen

Shop online een luxe badjas en laat jullie beide namen borduren in prachtig goud garen. Dit kan bijvoorbeeld bij badjas.nl, de grootste aanbieder in badjassen online. Personaliseren is helemaal van deze tijd. Wij geven nu als voorbeeld de kleur van goud borduurgaren. In feite kun je je eigen dames badjas ontwerpen in de kleuren die jou aanspreken. Waar de één kiest voor een vleugje glamour, kiest de ander weer voor een luxe badjas in rustige kleuren. Het voordeel van een luxe badjas cadeau is het feit dat je geliefde jarenlang plezier heeft van dit mooie cadeau. Immers gaat een badjas gemiddeld acht jaar mee. 

Fijne kerst!

You Might Also Like