Styling

Het hele jaar door de populairste woonaccessoires

5 september 2016

Met een paar simpele woonaccessoires kun in jouw huis een geheel eigen sfeer creëren. Een sierkussen of lamp kan al een groot verschil maken bij de inrichting van je slaapkamer, woonkamer of keuken. Met accessoires kun je makkelijk de juiste sfeer of identiteit aan een ruimte geven. We bespreken de populairste woonaccessoires die je het hele jaar door kunt gebruiken.

Planten en bloemen

Deze optimaliseren de luchtcirculatie in de ruimte en zorgen tevens voor een gezellige en luchtige uitstraling. Je kunt kiezen voor buitenplanten die je ook binnen zet, maar er zijn ook heel veel leuke kamerplanten verkrijgbaar. Bovendien fleur je er ook van op: al dat groen staat toch gezellig?

Sierkussens

Sierkussens eigenlijk overal als accessoire: op de bank, op bed of op een krukje. Kussens zijn er in heel veel verschillende kleuren en formaten. Sierkussens kunnen een huis gezellig, warm, zomers en persoonlijk maken. Ze zijn natuurlijk niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens functioneel. Je kunt er je hoofd op leggen of je gebruikt ze ter ondersteuning van je rug. In de winter kunnen sierkussens zorgen voor een gezellige sfeer en in de zomer zorgen lichte kussens juist voor een zomerse, frisse sfeer.

Lampen

Een leuke lamp kan net even die extra touch geven aan een ruimte. Een lamp met een robuuste vorm of een industriële look geeft je ruimte de stoere sfeer die jij wilt creëren. Lampen heb je natuurlijk in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Voor elke sfeer die je voor ogen hebt, is een lamp te vinden die er goed op aansluit.

Kaarsen en kandelaars

Kaarslicht is sfeervol en maakt je woonkamer, keuken of slaapkamer gezellig. In de zomer is dit iets  minder belangrijk dan tijdens de wintermaanden. Zomeravonden zijn van zichzelf immers al zwoel genoeg. Toch kun je met kaarsen en kandelaars gemakkelijk een knusse of romantische sfeer creëren. Naast normale kaarsen kunnen ook kandelaars, waxinelichthouders, geurkaarsen en LED-kaarsen een ruimte gezellig maken.

You Might Also Like