Styling

Het gemak van wissellijsten

18 december 2017

Sommige dingen verdienen het om op een bijzondere plaats te hangen, maar worden af en toe vervangen door iets anders. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige kunstwerken van de jongste kunstenaars, of aan de posters van een tiener. Ze verdienen het om ingelijst te worden, maar ze kunnen er niet voor altijd blijven hangen. Voor je het weet is er weer een nieuw kunstwerk, of een nieuw idool, dat het verdient om op die bijzondere plaats te hangen. Het kan erg vervelend zijn om steeds een fotolijst los te moeten halen en de inhoud ervan te vervangen. Bovendien komt dat ook niet ten goede aan de fotolijst. De klemmetjes kunnen lam worden en de lijst kan beschadigen, wat afbreuk doet aan jouw stijlvolle interieur.

”Change is the law of life”

”Change is the law of life.” In grote en in kleine dingen. Dus ook in het interieur. Zeker met kinderen kan het voorkomen dat een foto of tekening de ene dag helemaal “hip and happening” is, om de volgende dag vervolgens compleet uit te zijn. Het is fijn om deze foto of tekening dan met enkele handelingen te kunnen vervangen. Misschien hou je er zelf ook wel van om steeds iets anders aan de muur te hebben. Een goede wissellijst maakt dit mogelijk. Zo kan er elk moment een andere tekening, poster of foto aan de muur stralen en raak jij nooit uitgekeken!

Een wissellijst bestellen

Wissellijsten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten (zoals de framebox) en maten en kleuren. De meest gangbare kleuren zijn echter wel de grijstinten. Grijs heeft als voordeel dat het in elk interieur past. Wissellijsten worden geproduceerd op standaardmaten. Dat zorgt ervoor dat wissellijsten een gunstige prijs hebben. Wissellijsten zijn eenvoudig online te bestellen bij een gespecialiseerd bedrijf. Door jouw wissellijst bij een specialist te bestellen ben jij ervan verzekert dat jouw wissellijst van hoge kwaliteit is, en dus nog jaren meegaat!

You Might Also Like