Buitenleven

Hardloopkleding voor een prettig loopplezier

20 maart 2018

Wonen in een lekkere woonomgeving is wat iedereen wil. Dat heeft prioriteit. Het liefst in een leuke buurt met goede buren. Na verloop van tijd gaan andere dingen mee spelen, zoals sporten in je woonomgeving. Dat kan door bijvoorbeeld te gaan hardlopen. Het mooie van hardlopen is dat je met alleen een paar goede schoenen gelijk al aan de slag kunt. Toch zul je merken dat een goede set hardloopkleding zowel je prestaties als het plezier zal bevorderen. Anders dan het katoenen shirt en de joggingbroek die je nog in de kast had liggen, is de hardloopkleding die wij aanbieden speciaal ontwikkeld om je zo comfortabel mogelijk te laten lopen.

 

De hardloopkleding uit het assortiment van Hardloop-Geest is functioneel en comfortabel. Het zweet wordt effectief afgevoerd, de bewegingsvrijheid wordt vergroot en je wordt beschermd tegen de weersomstandigheden. Een tight (hardloopbroek), jack en shirt behoren tot je basisuitrusting. Voor dames komt daar ook een sport-BH bij.

 

Wij adviseren om zoveel mogelijk met lagen te werken. Het shirt kun je in de zomer als enige laag gebruiken, terwijl je er in het najaar een jack overheen draagt ter bescherming tegen regen en wind. Zo ben je flexibel en kun je het merendeel van je garderobe het gehele jaar door gebruiken.

 

Wil je extra bescherming tegen de kou of het zweet nóg effectiever laten afvoeren? Draag dan een extra laag ondergoed onder je basisuitrusting. In de categorie ondergoed kunnen vrouwelijke hardlopers ook terecht voor onze selectie sport-BH’s.

You Might Also Like