Styling

De grote voordelen van een gietvloer

14 oktober 2016

De voornaamste reden om een gietvloer te laten leggen is de slijtvastheid. Een goed onderhouden gietvloer kan namelijk tientallen jaren meegaan. Het is daarnaast erg gemakkelijk schoon te houden. Door de toplaag worden er geen vloeistoffen opgenomen. Zelfs olie is gewoon weg te vegen! Als laatste kunt u zelf volledig bepalen hoe uw gietvloer eruit komt te zien. Gietvloer Antwerpen heeft een grote collectie kleuren, zodat uw gietvloer altijd perfect bij uw inrichting past.

Voor industrieel of huiselijk gebruik

Wij maken onderscheid tussen twee soorten gietvloer. Voor industriële doeleinden wordt er epoxyhars gebruikt. Dit is een wat harder materiaal, dat beter tegen zware ladingen kan. Ook is de afwerklaag beter bestand tegen chemische stoffen. Dit materiaal is daarom geschikt voor bijvoorbeeld fabriekshallen en magazijnen. Voor gietvloeren in woningen wordt polyurethaan gebruikt. Dit materiaal heeft een lichte vering en voelt zachter aan. Dit bevordert het wooncomfort terwijl alle gemakken van een gietvloer behouden blijven.

Een gietvloer hoeft niet duur te zijn

De consensus over gietvloeren lijkt onvermurwbaar; een gietvloer laten leggen is duur. Waarschijnlijk is dit u niet ontgaan, en is het één van de redenen dat u nooit over de aanschaf van een gietvloer hebt nagedacht. Echter is dit een heuse urban legend, want bij Gietvloer Antwerpen kunt u al jaren terecht voor betaalbare gietvloeren. Natuurlijk hangt alles af van het type materiaal wat gebruikt wordt, maar een scherpe gietvloer prijs is altijd gegarandeerd. Voor een specifieke prijsbepaling kunt u op de website een offerte aanvragen.

You Might Also Like