In en rondom huis

Woonbeton is dé trend van het jaar

14 oktober 2016

Moderne huizen zijn tegenwoordig steeds vaker voorzien van woonbeton. Een strak afgewerkte, keurig uitziende versie van de klassieke betonvloer doet wonderen voor een huiselijke sfeer. Maar ook oudere huizen kunnen nieuw leven ingeblazen krijgen met zo’n prachtige vloer. Het is niet meer een materiaal dat alleen in garages en op werkvloeren wordt gebruikt, maar ook een echte toevoeging voor uw huiskamer. Naast een streling voor het oog heeft het ook nog vele voordelen die een woonbetonvloer met kop en schouders boven de rest uit doet steken.

De ongekende duurzaamheid

Woonbeton kan net als ‘gewoon’ beton tientallen jaren meegaan. Dit wordt nog eens versterkt door de beschermlaag die als laatste wordt aangebracht. Deze laag voorkomt dat vloeistoffen als olie in het beton kunnen trekken. U kunt alles zonder moeite met slechts een doekje afnemen. Ook maakt deze laag uw woonbeton slijtvast, zodat u geen last heeft van krassen.

Gezelligheid kent geen grens

Omdat deze vloeren uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming, is het altijd gezellig warm in huis. Geen koude voeten meer in uw knusse woonhoek! Ook zonder vloerverwarming voelt woonbeton altijd warm en comfortabel aan. Vergeet daarom alles wat u kent van normaal beton, want dit is hele andere koek. Daarnaast zijn alle harde ondergronden geschikt voor het aanleggen van een woonbetonvloer!

Grijs en grauw? Nee hoor!

Men denkt al gauw aan kille, grijze vloeren als er over beton gesproken wordt. Maar woonbeton is beschikbaar in allerlei kleuren! Welke kleur ook maar bij uw interieur past. Natuurlijk is het ook gewoon beschikbaar in verschillende tinten grijs, voor dat klassieke gevoel. Naast keuze in kleur heeft u ook nog de keuze in oppervlaktestructuur.

You Might Also Like