Inrichting

Glas bestellen voor een fraaie inrichting van huis of kantoor

17 februari 2017

Glas kan op vele manieren worden gebruikt voor de inrichting van een woning of kantoor. Glas zorgt voor een modern, luxueus aanzicht waarmee ook eenvoudige kamers een bijzonder uiterlijk krijgen. Glas bestellen kan in een winkel of eenvoudig online wanneer je een goed beeld hebt van het type en de grootte van het benodigde glas. Het glas kan vervolgens in elke omvang en kleur worden gefabriceerd en geleverd.

Glas bestellen voor tafelblad

Tafels zijn traditioneel doorgaans gemaakt van hout, maar tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor een glazen tafelblad. Glazen tafels laten ruimtes er namelijk groter en beter belicht uitzien. Bovendien past een glazen tafel bij vrijwel elke inrichting, van klassiek tot modern. Uiteraard ken je een een glazen tafel aanschaffen, maar een mogelijkheid is ook om het benodigde glas te bestellen en vervolgens de tafel zelf te fabriceren. Het glas kan vervolgens aan een oude tafel worden aangebracht, maar ook bijvoorbeeld een vat is een bijzondere ondersteuning voor een glazen blad. Het sterke glas kan ook dienen ter bescherming van een houten tafelblad waar het glas op wordt aangebracht. Met een glazen bovenlaag is het ook veel eenvoudiger om de tafel schoon te houden. Zo nu en dan een doekje langs het glas halen is namelijk al genoeg.

Glas voor spiegel bestellen

Glas bestellen is een prima optie voor wie een unieke spiegel wil. Met de op maat gemaakte spiegel kan het huis dan op fraaie wijze worden versierd. Door niet alleen op maat gemaakt glas te bestellen maar ook een eigen frame te maken, is de spiegel helemaal een uniek pronkstuk. Bovendien kan door de spiegel op een slimme plaats in een kamer op te hangen ook de illusie van meer diepte en ruimte worden gecreëerd. Daarnaast kan de weerspiegeling van een op de juiste plek opgehangen spiegel extra aandacht vestigen op bijvoorbeeld een mooi kunstwerk.

Glas bestellen voor spatscherm in keuken

Een spatscherm beschermt de keukenachterwand. Bij de meeste materialen, zoals een houten spatscherm of een betegelde keukenmuur, is het veel werk om een dergelijke bescherming aan te brengen, maar niet wanneer voor keukenglas wordt gekozen. Bij een glazen spatscherm is het namelijk slechts een kwestie van het glas bestellen in de juiste maat en het vervolgens (laten) vastschroeven of -lijmen.

Glas voor douchecabine bestellen

De douchecabine is het eerste wat opvalt wanneer je een badkamer betreedt. Een mooie douchecabine geeft zodoende een positieve impuls aan het aanzien van de gehele badkamer. Met glas kunnen vele bijzondere douchecabines worden samengesteld. Zo kan voor troebel glazen blokken worden gekozen om een doucheruimte af te grenzen, maar ook glazen platen die dienen als een schuifbare begrenzing zijn een optie. Met het schuifbare glas kunnen ook maar dan één ingangen in de douchecabine worden gecreëerd. Ook een mogelijkheid is om glas te combineren met andere materialen. Zo kan bijvoorbeeld worden gekozen voor betegelde douchemuren met glazen ramen hierin of voor vele kleine glazen raampjes met aluminium frames.

You Might Also Like