Inrichting

Deze platformen helpen je bij de inrichting van jouw nieuwe huis

3 augustus 2021

Ben je binnenkort de trotse nieuwe eigenaar of eigenaresse van een nieuw stulpje? Dan kun je vast niet wachten om het nieuwe huis piekfijn in te richten. Heb je inspiratie nodig maar weet je niet waar je het moet zoeken? Geen zorgen. In deze blog lichten we verschillende platformen toe die jou een handje helpen bij het decoreren van jouw gloednieuwe woning. 

 

Socials 

Gelukkig kun je naast traditionele magazines je hart ook ophalen op social media. Op Instagram kun je via verschillende hashtags zoals #homedecor en #homeinterior veel verschillende accounts vinden bomvol wooninspiratie. Maar als er één sociaal platform is dat speciaal is ingericht voor de inrichting van je huis, dan is dat Pinterest. Dit is een online prikbord waar je inspiratie kunt opdoen en waar je het product ook meteen kunt kopen. Door meubels of decoratie artikelen vast te ‘pinnen’ kun je ze later terugvinden en aanschaffen. Ben je bijvoorbeeld bezig met het inrichten van een badkamer? Maak dan een prikbord aan met ‘badkamer ideeën’ en verzamel daar alle foto’s en producten die passen binnen de stijl die je voor ogen hebt. Dit kun je doen voor alle kamers in huis. Op die manier kun je alle ideeën gemakkelijk terugvinden.

 

Fonq

Heb je al eens gehoord van de online woonwinkel Fonq? Dit is een walhalla voor iedereen die gek is op unieke meubels, verlichting en woonaccessoires. Op deze site bieden verschillende woonwinkels hun assortiment aan en met de handige keuzehulp tool kun je het perfecte woonitem vinden. Bovendien kun je in de categorie ‘shop de look’ allerlei ruimtes bekijken en de items meteen kopen. En kijk je op Instagram naar posts met de hashtag #fonqinhuis, dan vind je bakken vol wooninspiratie. Deze Instagram-posts kun je ook terugvinden op de site van Fonq. Op die manier kun je een product die je hebt gespot in een Instagram-post gemakkelijk zelf kopen. 

 

VTwonen

Waarschijnlijk ken je het magazine van VTwonen al, maar wist je ook dat ze een website hebben waar je de woonaccessoires en meubels meteen kunt kopen? Op de site van VTwonen vind je een uitgebreide shopgids, inspiratie en misschien nog wel het leukste: de rubriek ‘binnenkijken’’ waarbij het VTwonen team langsgaat bij de meest bijzondere stulpjes met prachtige inrichting. Zo krijg je een uniek kijkje in de meest mooie woningen en lees je het verhaal achter het design. Op de site van VTwonen kun je bovendien verschillende ‘colleges’ volgen. Van de cursus meer kleur in huis tot een basiscursus interieurstyling. 

 

Housewarming 

Is jouw woning piccobello ingericht en kun je niet wachten om vrienden en familie het resultaat te laten zien? Tijd om een housewarming te organiseren. Deze viering van jouw nieuwe stulpje kun je nog specialer maken door gasten te verwelkomen met gepersonaliseerde items. Via de site van Pinkcube bestel je bijvoorbeeld bedrukte mokken, champagneglazen of wijnglazen met de naam van jouw gasten. Ook kun je via deze site versiering personaliseren. Wat dacht je van mega bedrukte ballonnen met de quote ‘huisje boompje feestje’. Op die manier voeg je een persoonlijke touch toe aan jouw housewarming. 

You Might Also Like