Sfeer

Een welkom thuis feest geven: 3 tips om je huis te versieren

23 juli 2021

Ken je iemand die langere tijd van huis is geweest, bijvoorbeeld vanwege een lange reis, een vakantie of door een ziekte? We kunnen ons voorstellen dat je er dan naar uitkijkt wanneer ze weer naar huis komen. Dat doet deze persoon waarschijnlijk zelf ook! Zeker een reden voor een feestje dus. Ben je van plan om een welkom thuis feest te geven, lees dan vooral even verder. In deze blog geven we je namelijk drie tips om je huis te versieren voor een welkom thuis feest.

1: Geef een themafeest

Als je van het welkom thuis feest dat je gaat geven een echte knalfuif wil maken, is het een superleuk idee om een themafeest te geven. Dat maakt het versieren van je huis voor het welkom thuis feest ook nog eens extra makkelijk, want dan weet je precies in welke richting je moet zoeken voor de versieringen. Er zijn gelukkig ook een heleboel leuke thema’s te bedenken voor een themafeest, zoals een Hawaii-feest, een gemaskerd bal of een black & white party! Kies iets waarvan je denkt dat de persoon waarvoor je het feest geeft erg leuk zal vinden en dan is succes gegarandeerd!

2: Kies een kleur

Naast het gezellig maken van het welkom thuis feest dat je organiseert, wil je natuurlijk ook zorgen voor een leuke uitstraling. Dan is het goed om één of meerdere kleuren te kiezen voor de versieringen voor jouw welkom thuis feest. Zo blijft het zogezegd geheel in zijn uniform en extra stijlvol. Daarnaast maakt het jouw taak ook iets gemakkelijker, want op deze manier kun je eenvoudig zoeken naar feestartikelen in jouw gekozen kleuren. Mooie, populaire kleurcombinaties zijn bijvoorbeeld goud en wit, zwart en zilver of blauw en zilver. Maar natuurlijk is het vooral belangrijk dat je kleuren kiest die jou mooi lijken en passen bij het thema wat je voor het welkom thuis feest hebt gekozen.

3: Ballonnen en slingers

Het lijkt misschien zo voor de hand liggend om slingers en ballonnen te bestellen voor een feestje, maar dit wordt toch vaak vergeten. Dat terwijl ze een huis of locatie zo veel vrolijker kunnen maken! Denk er bij het organiseren van jouw welkom thuis feest dus zeker aan om leuke slingers en ballonnen te bestellen waar bijvoorbeeld ‘welkom terug’ of ‘welkom thuis’ op staat. Zo weet je zeker dat het in één oogopslag duidelijk is wat de reden is waarom je het feest geeft.

You Might Also Like