Inrichting

Geef je interieur een upgrade

20 januari 2021

Fantaseer jij regelmatig over een nieuw interieur omdat jouw huidige interieur niet meer naar wens is? Stop dan met fantaseren en geef je interieur een upgrade! Veel mensen denken dat het veranderen van het interieur groots, ingrijpend en bovenal zeer kostbaar is. Echter, middels relatief kleine aanpassingen kun je jouw interieur al voorzien van een hele nieuwe look. Vervang bijvoorbeeld de oude binnendeur voor een modern exemplaar of voorzie jouw woning van een mooie nieuwe vloer.

Voor iedere ruimte een passende kast

Je kunt jouw interieur met enkele kleine aanpassingen een grootste verandering laten ondergaan. Vraag jij jezelf iedere dag weer af hoe je die éne kale muur in de woonkamer kan opleuken en ben je daarnaast op zoek naar meer opbergruimte? Dan is de aanschaf van een nieuwe kast op deze plek misschien een goede optie. Bij Lundia kun je kiezen uit tal van verschillende soorten kasten. Wil je écht iets unieks? Kies dan voor een designkast die speciaal voor jou op maat gemaakt wordt. Met een designkast creëer je niet alleen meer opbergruimte, maar zorg je ook voor een heuse eyecatcher in jouw interieur. Je kunt met een relatief kleine aanpassing in jouw interieur dus een groots resultaat bewerkstelligen.

Voor welke vloer kies je?

Wanneer we het hebben over het interieur denkt men vaak gelijk aan de meubels in een woning. Uiteraard zijn de meubels heel bepalend voor de uitstraling van de ruimte. Echter, er zijn meer aspecten die hier een bijdrage aan leveren. Zo heeft bijvoorbeeld de kleur van een vloer een grote invloed op de uitstraling van het geheel. Is jouw huidige vloer versleten en zit hij vol met onherstelbare vlekken? Dan is het laten leggen van een mooie nieuwe vloer wellicht het overwegen waard. Een vloer is de basis van het interieur. Door jouw vloer een upgrade te geven, geef je als het ware jouw gehele interieur een upgrade.

Maak van je huis een thuis

Een huis zonder een interieur is slechts een gebouw. Het is uiteindelijk het interieur dat een huis omtovert tot een thuis. Het interieur van een woning is dus heel bepalend bij de sfeer die uiteindelijk in de ruimte voelbaar is. Omdat het interieur zo’n belangrijke rol speelt bij het creëren van jouw thuisgevoel, is het van belang om zorgvuldig jouw interieur samen te stellen. Welke kleur laminaatvloer sluit het meeste aan bij jouw smaak? En kies je voor een laminaat vloer met- of zonder v-groef? Kies voor een interieur waar jij je prettig bij voelt en maak van je huis een thuis.

 

You Might Also Like