Huis

Een nieuwe look voor je huis in 2018

4 oktober 2018
Woon trends

Wat is er helemaal hip op het gebied van wonen en leven. Hoe maak je jouw tuin of jouw huis helemaal klaar voor dit jaar? Iedereen heeft ook wel eens behoefte aan verandering. Natuurlijk kan verhuizen heel leuk zijn, maar zo ver hoeft het voor de meeste mensen niet te gaan. Je kunt ook je eigen huisje een leuke make-over geven.  Als je heel handig bent kun je met klussen een te gek resultaat bereiken, maar natuurlijk geven een nieuwe bank, andere gordijnen, een nieuw kleed op de vloer of nieuwe accessoires ook al een prachtig en vernieuwend effect.

 

Een update voor je huis met accessoire

Accessoires zijn de eenvoudigste manier op je huis een update te geven. Steeds meer mensen gebruiken in de tuin ook accessoires en dat is ontzettend leuk, want zo creëer je een soort buitenkamer. Dit doe je door heerlijke kussens in de lounge set, maar ook zie je steeds vaker buiten schilderijen hangen en natuurlijk het gebruik van gezellige kaarsjes. Binnen maak je een mooie foto wand, Je zoekt een paar leuke, ouderwetse vazen bij een tweede handswinkel of je koopt een grote kamerplant. Maar wat ook leuk is voor zowel binnen als buiten is een lightbox met letters. Buiten geeft dat ’s avonds net dat beetje extra licht dat je nodig hebt en je kunt er zelf de meest originele teksten in plaatsen.

 

Veel mogelijkheden met een lightbox

Met een lightbox heb je meer mogelijkheden dan je denkt. Natuurlijk kun je veel variëren met de teksten die je plaatst. Je kunt deze zelf bedenken, maar als je even op  internet zoekt vind je de meest originele teksten en leuke quotes. Beter goed gejat dan slecht bedacht zeggen ze wel eens. Wat ook leuk is als je van lezen houdt om een quote uit je favoriete boek in een lightbox te plaatsen. Zo komt het gesprek binnen de kortste keren bij dat leuke boek dat jij gelezen hebt. Ook kun je afwisselen met allerlei soorten letters en symbolen. Gebruik de lightbox in de zomer voor in de tuin en als het herfst wordt haal je hem gezellig naar binnen. De dagen worden korter en dat extra lichtje is alleen maar leuk in huis.

You Might Also Like