Huis

Een eigen huis, een plek onder de z-

31 mei 2018

Sorry, zingen zullen we maar aan professionals overlaten. Maar dit alom bekende refrein wordt wel werkelijkheid als je kiest voor de professionals van Groothuisbouw! Ons bedrijf, gevestigd in Emmeloord, timmert al meer dan twee decennia aan de weg. En aan meer dan 2000 woningen in de afgelopen jaren! Al onze woningen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen; die van de bouwvoorschriften én die van onze klanten.

Wij maken gebruik van standaard modellen, die onder andere op onze website te bezichtigen zijn. Deze basis is echter volledig aan te passen aan jouw wensen. Want wie weet nou beter hoe jouw droomwoning eruit moet komen te zien dan jijzelf? Zodra je met Groothuisbouw in zee gaat, helpen wij je eigen huis te bouwen!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Dat is een uitspraak die je vast vaker hebt gehoord. Maar Groothuisbouw gaat een stap verder; we bewijzen dat dit niet slechts een holle frase hoeft te zijn!

Als onze klant bepaal jij namelijk zelf hoe de woning die je kiest wordt uitgevoerd, ingedeeld, afgewerkt en hoe groot het oppervlak moet zijn. Online krijg je al een goede indruk van al je opties. Zo heb je in slechts zeven stappen al een duidelijk beeld van hoe jouw woning eruit kan komen te zien! Bovendien beloven we je een zeer korte bouwtijd en bieden we volledige financiële zekerheid omdat je pas betaalt nadat je droomhuis is gerealiseerd.

De beste impressie die we je kunnen geven is door je een kijkje te gunnen in en om onze vijf modelwoningen te Emmeloord. Hierdoor ervaar je direct de sfeer, kwaliteit en mogelijkheden van onze huizen. Ook vanaf je comfortabele bank kun je al onze opties grondig bestuderen. Vraag hiervoor gratis en geheel vrijblijvend ons huizenboek aan. Ook voor uitgebreidere informatie kun je gerust contact met ons opnemen!

You Might Also Like